Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza

Praca w TBAI Wykroty

~M&M niezalogowany
23 października 2012r. o 21:18
A ile osób ma zostać jeszcze przyjętych ? i kiedy po złożeniu cv można spodziewać się kontaktu ?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 października 2012r. o 22:04
tak ciezko poczukac a przyjaciel google jest :)

http://www.tbaipl.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=18&lang=pl
~? niezalogowany
24 października 2012r. o 0:35
witam,do kogo dzwonili na pracownik produkcji-monter?? po jakim czasie od zlozenia CV dzwonili do was??
~kaniek niezalogowany
25 października 2012r. o 14:54
spam

Zmoderowano 25.10.2012 godz.18:39 - powód: (kazimierz)
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 16:33
Ktoś był w ostatnim miesiącu na rozmowie i go przyjęli?
~:) niezalogowany
26 października 2012r. o 10:30
Tylko od razu trzeba doinformować nowych pracowników jak najszybciej można wspinac się po szczeblach TBAIowej kariery...ze kolegów podpierdzielac to pewnie wiadomo, ale trzeba tez pamietać o

(...)

Zmoderowano 26.10.2012 godz.14:27 - powód: link do materiału o treści erotycznej (sentinel)
~,, niezalogowany
26 października 2012r. o 16:26
widac ze nikt nie wypowiada sie czy ktos byl na rozmowie jakie warunki i ile osob maja przyjac tzn ze do nikogo jeszcze nie dzwonili wiec pozostaje jeszcze czekac widocznie dopiero zbieraja podania i robia selekcje,chyba ze sa osoby co byly na rozmowie wiec niech sie wypowiedza na temat rozmowy jakie warunki pensji i pracy,dzieki i czekamy na tych pierwszych.....
~janek niezalogowany
27 października 2012r. o 0:18
ja byłem na rozmowie z 2 tygodnie temu, ale się po niej już nie odezwali.
Jak dobrze zapamiętałem to 1600zł na początek + premie + dodatek do paliwa, 3 miesiące okres próbny.
Na razie są tam jakieś testy, produkcja masowa ma ruszyć od początku przyszłego roku.
REKLAMA BAU zaprasza