Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Abc niezalogowany
10 listopada 2014r. o 22:20
~Malwina napisał(a): Sprostowanie do Abecadła pana Piotra.

Czytając te pseudo-pochwały postanowiłam je zweryfikować.

PIOTR ANDRUCHOWSKI:

A - Ambitny i asertywny – a jaka ambitna jego baba, jak PUTIN.
B - Będzie godnie reprezentował mieszkańców – czytaj WYGODNIE.
C - Człowiek kontaktowy i uczciwy – lepiej o niektórych kontaktach Piotra nie pisać, bo wiocha i siara.
D - Drzemie w nim potencjał do działania – teraz Lidia Z. stara się go z drzemki obudzić.
E - Efektywność i energia – taki energiczny, że go musi baba na każde spotkanie wozić jak Jarka Kaczyńskiego.
F - Fajny z niego gość – fajny jest mój kot, żałuję, że nie wystawiłam kota na wybory, bo z Piotrem A. by wygrał.
G - Gospodarność i rozwaga w podejmowanych decyzjach – noooo strasznie gospodarny, chyba że klubokawiarnie zrobi w byłej gospodzie.
H - HONOROWY W SWOJEJ POSTAWIE – postawie oczywiście na plakatach i banerach.
I - Intelekt poparty wykształceniem i doświadczeniem zawodowym na różnych stanowiskach – po wypowiedziach na festynie i w Krzyżowej śmiemy twierdzić, że wykształcenie zostało prawdopodobnie kupione....
J - Jest dobrym ojcem rodziny – i niech tak zostanie.
K - KULTURA OSOBISTA – Naturlich. Gdyby był kulturalny nie dopuściłby aby najbliżsi zakładali takie fora na kontrkandydatów.... nawet 4 lata temu... i tym się chwalili.
L - Lubi wyzwania, NIE SPOCZYWA NA LAURACH – prawda, Lidia Z. musi być wyzwaniem... musiał być zdesperowany do bólu.
Ł - Łamie bariery międzyludzkie – czyli LUDOŁAMACZ!
M - Myśli o wszystkich mieszkańcach – a jest ich 5542 – ma gość dużo czasu na myślenie. Teraz myśli o tych z prawem wyborczym.
N - Nie znosi poplecznictwa i kumoterstwa – no jasne tylko niech popatrzy jakie bagno zebrał wokół siebie.
Nie obiecuje gruszek na wierzbie – za to obiecuje ogórki w Niemczech.
O – ODWAGA – samo bycie z Lidią Z. i zgoda na jej rozkaz startowania na wójta to odwaga niebywała.
P - Prawdomówny, pomocny i PAMIĘTA o dotrzymaniu słowa – czyli pamiętliwy .... jak jego baba.
R - Rozwojowy – myślimy że tu przesada, w wieku 41 lat rozwój się chyba zakończył.
S – Sprawiedliwy – także prawy (samo Prawo i Sprawiedliwość) kryształ ci on jest.
T - Troskliwy ojciec 2 ki dzieci – tak trzymać.
U - U niego nie będzie podziału na ELYTY i plebs – rodzina i znajomi do koryta, nie ważne czy słoma z butów wystaje czy po szkołach....
W - Wierny swoim najbliższym, a .... a ...a g..o prawda!
Z - Zaufanie to podstawa w jego relacjach – no trzeba mieć wiele zaufania do doradców, aby mu napisali tak beznadziejny program wyborczy, a on nawet nie przeczytał, tylko go ogłosił.

dodam literę „Ż”

Żałosne są takie durne wpisy komitetu Andruchowskiego.

Proponuję teraz przerobić alfabet ....chiński.

...JESZCZE ZOSTAŁO Ź jak "źródło" pomówień, ale o tym rozmowa będzie gdzie indziej

"Pomówienie to taka informacja, która może poniżyć inną osobę w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Może dotyczyć ona zarówno postępowania osoby, jak i jej właściwości.

Osoba pomawiana nie musi być wskazana z imienia i nazwiska, ale wystarczy, aby zamieszczone informacje umożliwiały łatwe jej zidentyfikowanie.Kolejnym krokiem, jaki może poczynić pokrzywdzony jest albo skierowanie przeciwko sprawcy prywatnego aktu oskarżenia (postępowanie karne) albo wystąpienie z pozwem o naruszenie dóbr osobistych (postępowanie cywilne). W obu przypadkach niezbędne będzie zabezpieczenie dowodów przestępstwa, tj. pomawiających wpisów na forum internetowym (np. zrobienie zrzutów ekranu monitora).

Pokrzywdzony będzie mógł również domagać się od sprawcy odszkodowania (jeżeli w wyniku pomawiającego wpisu osoba poniosła szkodę) albo zadośćuczynienia (za krzywdę w postaci strat moralnych)."

proszę się teraz zastanowić nad wiarygodnością źródeł informacji jakie zostały umieszczone w Internecie powyżej na temat Piotra Andruchowskiego, a z którymi on się nie zgodzi na pewno.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Malwina niezalogowany
10 listopada 2014r. o 22:43

;( ;( ;(
Boję się...... Jutro wyjadę do Tunezji.....Może tam mnie nie dosięgnie krwawa zemsta najbliższych? PA.

Zaraz, zaraz czy najbliżsi to musi być rodzina. Oj, i abecadło z pieca spadło...
:*
~PanM niezalogowany
10 listopada 2014r. o 22:52
Co za brednie. Pomówienia? Ludzie gdyby tu Pawliszczy chciał dochodzić swoich krzywd od 4 lat to wszystkie wasze telefony i komputery by zostały namierzone.
Nie strasz, nie strasz....

A tak naprawdę Malwina prawdę napisała. Czytałem te wypociny jaki to jest ten Piotr A.
A,B,C....itd
Tu także należy się weryfikacja w sądzie za kłamstwa wyborcze i oszukiwanie wyborców.
Jak ktoś sam w szambo wdepnął (bolec.info) to niech nie kwiczy, że g..o także na niego leci.
~Obserwator niezalogowany
10 listopada 2014r. o 23:06
No to będzie ciekawie... Zobaczymy kto te fora zakładał i kto robił pierwsze 10 wpisów. No i się fanklub ujawni. Czekammmmmy
Tych for było chyba ze cztery czy pięć. Wszystko należy sprawdzić.
~mruczuś niezalogowany
10 listopada 2014r. o 23:42
Niektórych obecnych to chyba pogięło.
Admina bolec. info będziecie pozywać za umożliwienie dyskusji pod artykułem z informacją o zebraniu z kandydatami na wójta w Krzyżowej. Zabrakło na nim jednego co ma zawsze bardzo ważne spotkania.
[img=1415659354_qlyi62k.jpg]
~kiki niezalogowany
11 listopada 2014r. o 3:15
~blllllus napisał(a):
~to już było i dzięki panie wójcie, dowid napisał(a): Program wójta na następne 100 lat;

1. Za wszelką cenę utrzymać Alebabki i temu podobne zespoły, robić im imprezki i koniecznie dać darmowe koryto, bo kto na mnie będzie glosował jak nie one?
2. Zapraszać wszystkich VIP-ów z okolic i koniecznie dać im darmowe koryto, bo kto będzie mnie wspierał?
3. Wszędzie się wpychać i kurczowo trzymać się mikrofonu, bo jeszcze ktoś normalny się do mikrofonu dostanie i ludzie zobaczą jaki to ze mnie jełop.
4. Wszystkim psuć opinię a zwłaszcza kontrkandydatom, bo jeszcze ktoś zagłosuje na kogoś innego a nie na mnie, a tego bym nie zniósł.
5. Cicho siedzieć i zaraz po wyborach wypłacić sobie ekwiwalent za urlop i podnieś sobie pensje.
6. Mamić wszech i wobec ciemniaków P... bo to tumany i tak się nie połapią a do emerytury zostało jeszcze kilka kadencji.
7.Rozpocząć obowiązkowo jakąś budowę przed końcem, następnej kadencji, po to żeby musieli mnie wybrać na następną, bo kto im to dokończ?
8. Podnieść podatki, bo wasze problemy są moimi problemami. Jak ty płacisz podatek to kasy więcej,więc muszę sobie podnieść uposażenie, bo co z tą kasą zrobić?
Itd, itp.

Glosujcie na Darka. :P :P :P
~pis niezalogowany
11 listopada 2014r. o 10:25
gdzie dwóch się bije tam 3 cia ... korzysta

Elka ROZSPEDOWSKA NA WOJTA
~Abc niezalogowany
11 listopada 2014r. o 10:32
~Malwina napisał(a):
;( ;( ;(
Boję się...... Jutro wyjadę do Tunezji.....Może tam mnie nie dosięgnie krwawa zemsta najbliższych? PA.

Zaraz, zaraz czy najbliżsi to musi być rodzina. Oj, i abecadło z pieca spadło...
:*

bez komentarza ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza