~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): moja odpowiedź może być tylko jedna...jesteś typem kogoś kogo można nazwać serwilistą....
napisałeś tu już tyle ,pokazywałeś i pokazujesz nadal kim jesteś że określenie cię w ten sposób jest w pełni uzasadnione...
i przestań mi tu gościu pieprzyć te twoje kocopoły o ''wycieczkach osobistych'' bo kto jak kto ale ty i twój koleżka z ''salonów'' masz w tym swój udział...
Nie zawiodłeś mnie , to samo powtarzasz od czasu kiedy coś jest o Solidarności , obrona komunistów i ich
propaganda lub wycieczki osobiste w kierunku Lucusia .
Dlaczego przez lata odświeżasz ten temat , za dużo jadu ci się nagromadziło , dla mnie ten temat może być zamknięty od zaraz , byłoby to możliwe jakby ciebie nie było na forum .
Twoje kopiuj wklej dla mnie jest jak najbardziej sensowne , bardziej lubię je czytać jak twoje pustosłowia i bełkot .
" dlaczego kiedy stawiam cię Lucek przed konkretnymi faktami ty nagle piszesz że to lub owo cię nie interesuje.."
Konkretne fakty to opracowania naukowców , historyków a nie artykuły z brukowców .
Podaj jeden fakt który jesteś w stanie udowodnić . Dla ciebie wszystko jest ordynarnym kłamstwem co nie jest
propagandą komunistów i Putina .