Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 listopada 2024r. o 19:17
i to jestem według Lucusia ''monotematyczny''...;D
od lat niczym ''wańska-wstańka'' pieprzy o swoich ''solidaruchach '' na siłę chcąc bronić upadłych legend...
jedno od lat...Kiszczak i Jaruzelski...
ale o tym że tem wspólne zdjęcia i wspólne toasty wznosili razem z ''kaczorem'' cisza...;D
dlaczego 80-90% wpisów zajmują kopie z jakichś tam źródeł i dlaczego zawsze są to źródła przypisane ''s'' lub z nią blisko związanych?...dlaczego zawsze brakuje własnych komentarzy a od czasu do czasu cieniutkie ograniczenie się do jednego jakiegoś zdania które i tak jest w zasadzie manipulacja lub ordynarnym kłamstwem...
dlaczego kiedy stawiam cię Lucek przed konkretnymi faktami ty nagle piszesz że to lub owo cię nie interesuje..

moja odpowiedź może być tylko jedna...jesteś typem kogoś kogo można nazwać serwilistą....
napisałeś tu już tyle ,pokazywałeś i pokazujesz nadal kim jesteś że określenie cię w ten sposób jest w pełni uzasadnione...

i przestań mi tu gościu pieprzyć te twoje kocopoły o ''wycieczkach osobistych'' bo kto jak kto ale ty i twój koleżka z ''salonów'' masz w tym swój udział...

a jaki to się okaże...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 listopada 2024r. o 19:26
~~Janusz napisał(a): Kiszczak z Kaczyńskim gorzałę pili gdy się dogadywali .

~~Janusz napisał(a): Kiszczak z Kaczyńskim gorzałę pili gdy się dogadywali .

Nic o tym mi nie wiadomo , skoro to piszesz to musisz coś wiedzieć , byłeś ochraniarzem Kiszczaka czy Kaczyńskiego .
Według mojej wiedzy Lech Kaczyński był doradcą Wałęsy w sprawach prawa pracowniczego , został posadzony przy
końcu stołu , w filmie o Magdalence wyglądał jak nieproszony gość na wesele . Jarosław nie uczestniczył w żadnych
rozmowach , Jarosław był członkiem komisji podczas obrad okrągłego stołu do spraw reform systemu politycznego .
~~Bławatek polny niezalogowany
13 listopada 2024r. o 19:32
Zdjęcia ze spacerów po Łazienkach nie kłamią. Sprzedali Polskę i Polaków a tam tylko podzielili łupy.
14240
M21W2
13 listopada 2024r. o 19:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): moja odpowiedź może być tylko jedna...jesteś typem kogoś kogo można nazwać serwilistą....
napisałeś tu już tyle ,pokazywałeś i pokazujesz nadal kim jesteś że określenie cię w ten sposób jest w pełni uzasadnione...

i przestań mi tu gościu pieprzyć te twoje kocopoły o ''wycieczkach osobistych'' bo kto jak kto ale ty i twój koleżka z ''salonów'' masz w tym swój udział...

Nie zawiodłeś mnie , to samo powtarzasz od czasu kiedy coś jest o Solidarności , obrona komunistów i ich
propaganda lub wycieczki osobiste w kierunku Lucusia .
Dlaczego przez lata odświeżasz ten temat , za dużo jadu ci się nagromadziło , dla mnie ten temat może być zamknięty od zaraz , byłoby to możliwe jakby ciebie nie było na forum .
Twoje kopiuj wklej dla mnie jest jak najbardziej sensowne , bardziej lubię je czytać jak twoje pustosłowia i bełkot .

" dlaczego kiedy stawiam cię Lucek przed konkretnymi faktami ty nagle piszesz że to lub owo cię nie interesuje.."

Konkretne fakty to opracowania naukowców , historyków a nie artykuły z brukowców .
Podaj jeden fakt który jesteś w stanie udowodnić . Dla ciebie wszystko jest ordynarnym kłamstwem co nie jest
propagandą komunistów i Putina .
~~Jasio niezalogowany
13 listopada 2024r. o 19:49
A jak ja ci coś udowodnię to przeprosisz mnie za zarzucenie kłamstwa?
14240
M21W2
13 listopada 2024r. o 19:50
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i przestań mi tu gościu pieprzyć te twoje kocopoły o ''wycieczkach osobistych'' bo kto jak kto ale ty i twój koleżka z ''salonów'' masz w tym swój udział...

a jaki to się okaże...

Pracujesz na forum za stracha na wróble .
13 listopada 2024r. o 19:52
odświeżam temat bo w nim mogę bez problemu pokazać jakim jesteś manipulantem i kłamcą...;D

a temat?
czy nie założył go twój ''fałszywy koleżka''? ;D
13 listopada 2024r. o 19:53
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): i przestań mi tu gościu pieprzyć te twoje kocopoły o ''wycieczkach osobistych'' bo kto jak kto ale ty i twój koleżka z ''salonów'' masz w tym swój udział...

a jaki to się okaże...

Pracujesz na forum za stracha na wróble .

a ty przed tym ''strachem na wróble ''zawsze uciekasz...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.