~~Jaskrawoniebieski Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jesion trójlistny napisał(a): Ciekawe jest to że szukasz uczciwości u innych a sam jej nie masz za grosz skoro nie potrafisz się podpisać otwarcie pod tym co komuś zarzucasz.
A jeśli masz z tym jakiś problem to zgłoś to a okaże się kim jesteś i co tobą kieruje.
Interpretuj ze zrozumieniem , jeżeli nagminnie ktoś tak krystaliczny jak głosi lotnik bez telemarka o poprzednim rządzie , że to złodzieje , więc tylko zapytałem czy mógłby ujawnić swoją krystaliczność ,
a jeżeli należy do grupy niewidzącej swojego pod nosem , a cudze pod lasem widzi ..
to kim on jest …???
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieski Aster napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jesion trójlistny napisał(a): Ciekawe jest to że szukasz uczciwości u innych a sam jej nie masz za grosz skoro nie potrafisz się podpisać otwarcie pod tym co komuś zarzucasz.
A jeśli masz z tym jakiś problem to zgłoś to a okaże się kim jesteś i co tobą kieruje.
Interpretuj ze zrozumieniem , jeżeli nagminnie ktoś tak krystaliczny jak głosi lotnik bez telemarka o poprzednim rządzie , że to złodzieje , więc tylko zapytałem czy mógłby ujawnić swoją krystaliczność ,
a jeżeli należy do grupy niewidzącej swojego pod nosem , a cudze pod lasem widzi ..
to kim on jest …???
To może zacznij pisać o rządzie a nie patafianie czepiasz się tu kogoś personalnie nieokrzesany chamie.
Ty musisz być zdrowo jep-nięty bo ciągle jak zacięta płyta pierd---isz o tym telemarku.
Często piszę o nieudacznikach obecnego rządu , rujnujących kraj , tak ja to widzę , a jeżeli ktoś opisuje tylko PiS to złodzieje , to nie pozostaje nic innego jak rykoszetem zapytać go o krystaliczność , przecież mógłbym nazywać PO to złodzieje , PO do wora , a wór ….? wiadomo gdzie …!
~~ napisał(a): Chyba nie pamiętasz co pisałeś kilka minut wstecz. Ty nie pisałeś o ,,rządzie '' tylko o kimś personalnie.
''...więc tylko zapytałem czy mógłby ujawnić swoją krystaliczność ,..
Nikt ci nie broni pisać o rządzie tym czy minionym więc nie rób teraz z siebie niewinnego. ;]