Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Odpowiedź niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 10:53
~~Pytanie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kolejne zarzuty napisał(a): Następny z ekipy pseudo prawicy z zarzutami.
Łukasz Mejza -- hochsztapler medyczny sprzedawał złudne nadzieje dzieciom chorym na nieuleczalne choroby nowotworowe.

Masz nowy przekaz z tegałeni?

Mam czas i poczekam na przekaz z prawomocnym wyrokiem . Ty głosuj na złodziei , kombinatorów i manipulatorów. Wolno ci. Na to że przejrzysz na oczy nikt nie liczy. Nawet jak ich pozamykają i będą niezbite dowody będziesz tu kwiczał że to zmyślone. Nie ma potrzeby cię prostować. Nie ma interesu cię leczyć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 11:07
~~Ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Mar Marcz
15 godz. 28 min. temu
M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają

I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!

Konkretnie i słusznie panie Marcinie.
Pozostaje pytanie na ile skutecznie blokujecie kreaturę która kilkanaście lat psuje tu powietrze.?

5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 września 2013r. o 21:48
~Iza napisał(a): Witam, Panie Przemysławie.
A mnie się marzy Polska suwerenna, silna, bezpieczna, sprawiedliwa, dbająca o obywateli i interes narodowy, dumna ze swojej historii i tradycji. Oparta o prawo naturalne, tolerancyjna, szanująca godność człowieka i prawo do życia.
Z własnym, niezależnym pieniądzem, gdzie strategiczne gałęzie gospodarki, banki są w rękach państwa. Z silną armią, bo w sojusze nie wierzę. Ze sprawną i uczciwą administracją, sądownictwem, dobrym prawodawstwem. Taka, gdzie szanuje się prawo własności i dziedziczenia. Z wysokim poziomem oświaty, nauki, kultury, ochrony zdrowia.
Przykro mi ale Pan F...a...l.c.....o / Jan / ma sporo racji .

M21W2 2 min. temu ........................ 01. 03 2020

Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra Lucjanie rozumiem
...................
Taka dyskusja Tobie odpowiada , jeżeli tak to dziękuję , nie pisze się .
Wiesz co jest najgłupsze , porównujesz innych do siebie .

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
PanM 1 ...............O o 19.39
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest F......a....l....c.......o , chciałem nr.telefonu F....a...lc.....o -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) 12 STYCZEŃ 2021

Widzisz jaką kupą gnoju jesteś.

a teraz po zakupach ,kawka i tenis...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 11:08
aha...zaraz po wylanych łzach i lamentach pójdzie to pod ''sekator'' a że nie chce mi się pisać to zrobię sobie kopię...
takżeten...;D
~~Jaskrawoniebieski Aster niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 11:31
Odnieś się może w jaki uczciwy sposób zarobiłeś na adaptację i remont strychu , pokaż że jesteś kryształem , przecież tak bardzo nienawidzisz kombinatorstwa, praca na czarnucha Gercharda , chyba nigdzie nie została zgłoszona , a i Fakturka
za pracę do której cię przymusem zaciągnął Przemek
chyba nie ujrzała światła fiskusa . …
~~Jesion trójlistny niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 12:11
Ciekawe jest to że szukasz uczciwości u innych a sam jej nie masz za grosz skoro nie potrafisz się podpisać otwarcie pod tym co komuś zarzucasz.
A jeśli masz z tym jakiś problem to zgłoś to a okaże się kim jesteś i co tobą kieruje.
14240
M21W2
18 kwietnia 2025r. o 13:08
" siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
z tymi reklamami leków i wszędzie w każdym temacie porobiłem im wrzutki ... łajzy myślą chyba że poczuję się ukarany ....
mam więcej czasu na czytanie .... marczewscy to durnie ....kiedy czytają słowa prawdy jedyne co potrafią to właśnie
albo zablokować albo usunąć wpis ....
sam wiesz ... co tu więcej pisać ... kiedyś na sto procent mnie odblokują i co ?....
ano ponownie pojadę im " po rajtach "

To co powyżej pisał Janusz pokazuje jego stan umysłu , pcha się z brudnymi buciorami i swoim krytykanckim jęzorem
w prywatne sprawy redakcji Bolca , co jemu do tego jakie reklamy puszczają , ich firma ich sprawa .
Został zablokowany pokazał swoją kolejną twarz , wyzwiska ( łajzy , durnie ) .
Kolejna twarz to twarz narcyza , z przesadnym poczuciem własnej wartości " jak mnie odblokują ponownie
pojadę im po rajtach "

Jest jeszcze czwarta twarz , próba skłócania Bolecnautów którzy mają inne poglądy na politykę i ogólnie na życie ,
dowód , Pan M , Lucjan .
Ten maluczki człowieczyna nie potrafi zrozumieć że są ludzie którzy pomiędzy sobą potrafią się dogadać tak jak
jest w moim przypadku i Pana M , różnimy się bardzo mocno w bardzo wielu sprawach ale nie " pielęgnujemy " i nie podsycamy w sobie nienawiści , nie wracamy do przeszłości z przed kilku lub kilkunastu lat , zachowujemy to w pamięci
aby tego błędu lub niedomówień nie powtarzać .

~~Jaskrawoniebieski Aster niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 13:21
~~Jesion trójlistny napisał(a): Ciekawe jest to że szukasz uczciwości u innych a sam jej nie masz za grosz skoro nie potrafisz się podpisać otwarcie pod tym co komuś zarzucasz.
A jeśli masz z tym jakiś problem to zgłoś to a okaże się kim jesteś i co tobą kieruje.

Interpretuj ze zrozumieniem , jeżeli nagminnie ktoś tak krystaliczny jak głosi lotnik bez telemarka o poprzednim rządzie , że to złodzieje , więc tylko zapytałem czy mógłby ujawnić swoją krystaliczność ,
a jeżeli należy do grupy niewidzącej swojego pod nosem , a cudze pod lasem widzi ..
to kim on jest …???
~~ niezalogowany
18 kwietnia 2025r. o 13:29
Wiesz co ? Wolę mieć twarz ,,narcyza'' niż wiejskiego chamidła.
Proszono cię tu o kopię tego wpisy którym się podpierasz i gdzie ona jest?
Za kilka chwil mogę ci napisać post taki że okaże się że obrażasz tu wszystkich a nawet administratorów . I co zrobisz?
Po tym jak przyznałeś się że kłamałeś w sprawie jakiegoś sfuszerowanego ponoć remontu nikt normalny już ci nie uwierzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.