~~Ja napisał(a): Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Mar Marcz
15 godz. 28 min. temu
M21W2 napisał(a): siemanko ... zablokowali mnie na bolcu ....hahaha....wczoraj im dokończyłem " burdel " na jaki pozwalają
I nadal będziemy Cie blokować i twoje syfiaste posty. Spadaj stąd. Nie ma cie tu i to już. WYNOCHA!
Konkretnie i słusznie panie Marcinie.
Pozostaje pytanie na ile skutecznie blokujecie kreaturę która kilkanaście lat psuje tu powietrze.?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
26 września 2013r. o 21:48
~Iza napisał(a): Witam, Panie Przemysławie.
A mnie się marzy Polska suwerenna, silna, bezpieczna, sprawiedliwa, dbająca o obywateli i interes narodowy, dumna ze swojej historii i tradycji. Oparta o prawo naturalne, tolerancyjna, szanująca godność człowieka i prawo do życia.
Z własnym, niezależnym pieniądzem, gdzie strategiczne gałęzie gospodarki, banki są w rękach państwa. Z silną armią, bo w sojusze nie wierzę. Ze sprawną i uczciwą administracją, sądownictwem, dobrym prawodawstwem. Taka, gdzie szanuje się prawo własności i dziedziczenia. Z wysokim poziomem oświaty, nauki, kultury, ochrony zdrowia.
Przykro mi ale Pan F...a...l.c.....o / Jan / ma sporo racji .
M21W2 2 min. temu ........................ 01. 03 2020
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra Lucjanie rozumiem
...................
Taka dyskusja Tobie odpowiada , jeżeli tak to dziękuję , nie pisze się .
Wiesz co jest najgłupsze , porównujesz innych do siebie .
14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
PanM 1 ...............O o 19.39
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .
Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest F......a....l....c.......o , chciałem nr.telefonu F....a...lc.....o -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''
M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a) 12 STYCZEŃ 2021
Widzisz jaką kupą gnoju jesteś.
a teraz po zakupach ,kawka i tenis...;D