~~Marchewkowa Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
żeby lepiej żyło się UKRAIŃCOM trzeba oddawać im ostatnie koszule ...czeba ,czeba napełniać konta bankowe ich złodziejom od rządu poczynając na oligarchach kończąc...
Ourwa Mać UKRAIŃSKIE pachołki z piSS .
A ty rozejrzyj się dokładnie wokół swoich znajomych i rodziny ilu ma sprzęt niemieckich producentów tj. elektronikę i AGD Simensa, auta VV, Mercedes, Audi i przekonasz się kto bardziej wspiera niemiecki przemysł.
ależ oczywiście...
ja również praktycznie wszystko wokół siebie opieram na ich produktach..
tylko wytłumacz mi dlaczego...
(pomijam tu to że najczęściej są to produkty licencyjne )
~~Jurek and Jurek napisał(a): ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): nie oglądałem ...
dzisiaj z pewnych względów nawet tylko fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...
ja odnoszę się do całości co w ostatnich dniach się tu dzieje...
zresztą pamiętam i część wcześniejszych wypowiedzi...;D
~~Marchewkowa Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
żeby lepiej żyło się UKRAIŃCOM trzeba oddawać im ostatnie koszule ...czeba ,czeba napełniać konta bankowe ich złodziejom od rządu poczynając na oligarchach kończąc...
A ty rozejrzyj się dokładnie wokół swoich znajomych i rodziny ilu ma sprzęt niemieckich producentów tj. elektronikę i AGD Simensa, auta VV, Mercedes, Audi i przekonasz się kto bardziej wspiera niemiecki przemysł.
Wspaniałe porównanie , brawo za wysiłek intelektualny ….
co ma wspólnego normalny handel produktami firm , Mercedesa , BMW czy Apple z wspieraniem ..?? podając butlę z tlenem firmie Siemensa z minusowym kontem
Ponad 4,7 miliarda ratujemy to przedsiębiorstwo przed totalną plajtą …
czy Mercedes leci na minusie ..???
zanim napiszesz porównanie przeanalizuj
następstwa plajty Siemensa …
~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
Wspaniałe porównanie , brawo za wysiłek intelektualny ….
co ma wspólnego normalny handel produktami firm , Mercedesa , BMW czy Apple z wspieraniem ..?? podając butlę z tlenem firmie Siemensa z minusowym kontem
Ponad 4,7 miliarda ratujemy to przedsiębiorstwo przed totalną plajtą …
czy Mercedes leci na minusie ..???
zanim napiszesz porównanie przeanalizuj
następstwa plajty Siemensa …
~~Granatowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): ~~Granatowy Różanecznik napisał(a): nie oglądałem ...
dzisiaj z pewnych względów nawet tylko fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...
ja odnoszę się do całości co w ostatnich dniach się tu dzieje...
zresztą pamiętam i część wcześniejszych wypowiedzi...;D
Uciekasz w inny temat , nie interesuje mnie ocena Wielgus , czy Wiplera w stosunku do profesora Zybertowicza , interesujące są oświadczenia
majątkowe , chyba nie zaprzeczysz popierając ten zlepek koalicyjny , iż coś jest na rzeczy …?
nie uciekam w inny temat tylko napisałem ci chyba że nie oglądałem...
jak komentować coś czego się nie oglądało?
„ fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...”
z literówki -ten cły zybertowicz - zły Zybertowicz nie potrzebujesz się tłumaczyć , mi też się przytrafia , tylko co ten zwrot miał wspólnego z oświadczeniami majątkowymi …???
~~Jasnopopielaty Brokuł napisał(a): tam chyba chodziło o tą piSSobolszewicką komisję z której pozostały strzępy a ni o oświadczenia majątkowe...
ale skoro o tym to powiedz skąd ta nagła decyzja wójta Pcimia o przepisaniu jakiegoś majątku na syna?
dlaczego nie rok wstecz a właśnie teraz?