Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bladoróżowy Liliowiec niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 15:17
By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowy Różanecznik niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 15:59
~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .

żeby lepiej żyło się UKRAIŃCOM trzeba oddawać im ostatnie koszule ...czeba ,czeba napełniać konta bankowe ich złodziejom od rządu poczynając na oligarchach kończąc...
Ourwa Mać UKRAIŃSKIE pachołki z piSS .
~~Polak katolik niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 16:20
Duda kiedyś i tak odpowie za swoje haniebne czyny.
~~tak załatwiam PISi plankton niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 16:22
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Na początek Siemens, Siemens, wiatraki... ;)

Tusku , trudno za tobą nadążyć , szkół ci brak.
Polska Grupa Energetyczna, która jest odpowiedzialna za realizację projektu wiatrowego Baltica 2 w ramach projektu Morskiej Farmy Wiatrowej Baltica, realizowanego wspólnie z firmą Orsted, zawarła z Siemens Gamesa Renewable umowę na dostawy morskich turbin wiatrowych. Umowa obejmuje zaprojektowanie, wytworzenie, dostawę, transport, instalację, uruchomienie oraz serwis 107 turbin wiatrowych 14 MW o łącznej mocy 1 498 MW. Realizacja umowy przewidziana jest od II kwartału 2023 r. do IV kwartału 2027 r."Ten projekt ma szansę jako pierwszy wyprowadzić energię elektryczną z Bałtyku" – ocenił wiceminister klimatu i środowiska Ireneusz Zyska.
~~Jurek and Jurek niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 17:39
~~Granatowy Różanecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): bardzo ciekawe wypowiedzi padały dzisiaj u Romanowskiego przy śniadanku , otóż okazuje się w oświadczeniu majątkowym
Tusk już dawno wszystko przepisał na żonę …
obecnie nawet nie ma własnego mieszkania ..
znaczy się bezdomny na premiera ….
Mentzen zaś multimilioner…
Łukasz Schreiber z PiS ledwo 50 tysięcy oszczędności…
to niby PiS złodzieje ….
coś tu nie rozumiem….
jak Morawiecki przepisuje to przestępca i złodziej ….
a jak Tusk to wszystko ok….
ładny galimatias….

ja mam wrażenie że ty Jurek niewiele rozumiesz z tego co piszesz bo gdyby tak było powstrzymał byś się od komentowania kilku spraw...;D

A co tu jest nie zrozumiałego Janusz
uważasz że Romanowski klawuche
wstawia , oglądałeś ??
~~Granatowy Różanecznik niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 17:48
nie oglądałem ...
dzisiaj z pewnych względów nawet tylko fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...

ja odnoszę się do całości co w ostatnich dniach się tu dzieje...
zresztą pamiętam i część wcześniejszych wypowiedzi...;D
~~Marchewkowa Pysznogłówka niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 17:53
~~Granatowy Różanecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .

żeby lepiej żyło się UKRAIŃCOM trzeba oddawać im ostatnie koszule ...czeba ,czeba napełniać konta bankowe ich złodziejom od rządu poczynając na oligarchach kończąc...
Ourwa Mać UKRAIŃSKIE pachołki z piSS .

A ty rozejrzyj się dokładnie wokół swoich znajomych i rodziny ilu ma sprzęt niemieckich producentów tj. elektronikę i AGD Simensa, auta VV, Mercedes, Audi i przekonasz się kto bardziej wspiera niemiecki przemysł.
~~Jurek and Jurek niezalogowany
3 grudnia 2023r. o 18:03
~~Granatowy Różanecznik napisał(a): nie oglądałem ...
dzisiaj z pewnych względów nawet tylko fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...

ja odnoszę się do całości co w ostatnich dniach się tu dzieje...
zresztą pamiętam i część wcześniejszych wypowiedzi...;D

Uciekasz w inny temat , nie interesuje mnie ocena Wielgus , czy Wiplera w stosunku do profesora Zybertowicza , interesujące są oświadczenia
majątkowe , chyba nie zaprzeczysz popierając ten zlepek koalicyjny , iż coś jest na rzeczy …?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.