~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Na początek Siemens, Siemens, wiatraki... ;)
~~Granatowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a): bardzo ciekawe wypowiedzi padały dzisiaj u Romanowskiego przy śniadanku , otóż okazuje się w oświadczeniu majątkowym
Tusk już dawno wszystko przepisał na żonę …
obecnie nawet nie ma własnego mieszkania ..
znaczy się bezdomny na premiera ….
Mentzen zaś multimilioner…
Łukasz Schreiber z PiS ledwo 50 tysięcy oszczędności…
to niby PiS złodzieje ….
coś tu nie rozumiem….
jak Morawiecki przepisuje to przestępca i złodziej ….
a jak Tusk to wszystko ok….
ładny galimatias….
ja mam wrażenie że ty Jurek niewiele rozumiesz z tego co piszesz bo gdyby tak było powstrzymał byś się od komentowania kilku spraw...;D
~~Granatowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoróżowy Liliowiec napisał(a): By żyło się lepiej NIEMCOM . Czeba , Czeba ratować Simensa . Ourwa Mać NIEMIECKIE pachołki z PEŁO .
żeby lepiej żyło się UKRAIŃCOM trzeba oddawać im ostatnie koszule ...czeba ,czeba napełniać konta bankowe ich złodziejom od rządu poczynając na oligarchach kończąc...
Ourwa Mać UKRAIŃSKIE pachołki z piSS .
~~Granatowy Różanecznik napisał(a): nie oglądałem ...
dzisiaj z pewnych względów nawet tylko fragment ''kawy'' oglądałem ...ale ciekawy bo ten cły zybertowicz zamilkł jak niepyszny po słowach Wielgus i Wiplera...
ja odnoszę się do całości co w ostatnich dniach się tu dzieje...
zresztą pamiętam i część wcześniejszych wypowiedzi...;D