~~Jan napisał(a): To jest pomysł Pana Nowaka !
Tylko i wyłącznie i bezwzględnie!
Taka jest prawda !
Jestem " ZA" !
To Jego Dzieło,Pomysł i Patent !
A,że kiedyś tam nie dogadał się z władzami miasta ,to nie nasz problem !
Pan Nowak pokazywał już ponad 10 lat temu ,to co naturalne ,z czego jest zrobiona ceramika .
...
Z całym szacunkiem popieram Akcję Tego Pana !
Człowiek godny naśladowania!
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a): To jest pomysł Pana Nowaka !
Taka jest prawda !
Jestem " ZA" !
Pan Nowak pokazywał już ponad 10 lat temu ,to co naturalne ,z czego jest zrobiona ceramika .
...
Serio? Chyba coś Ci umknęło człowieku. Doinformuję się i nie płeć bzdur bo wstyd.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby żądał to by dostał. A że tylko poprosił, to mu jej odmówiono. Nawet nikt z nim nie chciał podjąć dyskusji. Nowak wyszedł z propozycją 40 czy 45 tys (nie pamiętam już dobrze, bo stary jestem). Oczekiwał że miasto zaproponuje 25 tys i w końcu stanie na 30-35 tys. A miasto nabrało wody w usta i zapłacilo bez targów 25 tys za przemarsz czterech artystów w futrach, udających niedźwiedzie. Tak to mniej więcej wyglądało. Nowak przez kilka lat sponsorował imprezę z własnej kiedy. Chciał ją rozwinąć a wtedy koszty znacznie rosły. Naturalnym chyba było, że poprosił o pomoc miasto, które chyba było na to stać, skoro lekką ręką WYWALIŁO lasę na niedźwiedzie.
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a): To jest pomysł Pana Nowaka !
Taka jest prawda !
Jestem " ZA" !
...
Serio? Chyba coś Ci umknęło człowieku. Doinformuję się i nie płeć bzdur bo wstyd.