Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Papa Glinolud ponownie na bolesławieckim Rynku
~~Ciemnogranatowy Łubinnik niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 10:49
Tu nie chodzi o bycie cwanym. Niektórzy nie załapali istoty problemu, jak widać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnożółta Daglezja niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 10:50
Ty już wszędzie widzisz PiS, to się leczy
~~Herbaciany Miłorząb niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:00
~~Ciemnokasztanowa Śliwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~L napisał(a): Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️

Bądź za kim chcesz. Jest was garstka. Jeśli taki cwany to czemu nie ogarnął tematu od strony prawnej? Niedobrze mi jak pomyśle o tych prowokacjach i cyrkach przed ludźmi którzy i tak nie wiedza o co chodzi.
Jak taki cwany i pewny swojego to dlaczego prawnie tematu nie ogarnął!?
Mi on szpecił zawsze imprezę . Cieszę się z obrotu spraw.

za to ''WAS'' PIS - IORÓW jest coraz więcej ... a to nie jest z korzyścią dla państwa ...dlatego czas na zmiany ;-P

Przeprasza proszę mnie nie obrażać nie identyfikuję się z tą partią. Zresztą co ma piernik do wiatraka. Tutaj wychodzi szydło z worka- zwolennicy tego pana to osoby agresywne i niemile. Idźcie ośmieszajcie się i róbcie swoj „ żałosny zadymiarski schow”- mi się wydaje , że czas zejść ze sceny… na której zawsze było się „ jedną nogą” … hi hi hi
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:20
~~Ciemnokasztanowa Śliwa napisał(a):

za to ''WAS'' PIS - IORÓW jest coraz więcej ... a to nie jest z korzyścią dla państwa ...dlatego czas na zmiany ;-P

Tak, będą wszystko zmieniać, wszystko odkręcać co "naknocił PiS". I czeka nas kilka lat rozwalania wszystkich instytucji i firm państwowych. Ja dobrze pamiętam jak rządziła ekipa, która tak bardzo znów chce się znów dorwać do władzy. Pracowaliśmy na śmieciówkach, o ile ktoś dostał pracę. Jedyną rozsądną opcją była ucieczka na zachód. Znów tego chcesz?
~~Mario niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:24
Byłem wcześniej jestem teraz ale kiedyś było to artystyczne wydarzenie a teraz zwykły przemarsz.

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:28
Nie zwykły, a wręcz żałosny.
~~Myszaty Oczar niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:37
Temat nudny jak flaki z olejem. Cjkc
~~Porcelanowa Dabecja niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 11:51
~~Myszaty Oczar napisał(a): Temat nudny jak flaki z olejem. Cjkc

Tak, nuuuuudy. Jakiegoś tam Nowaka okradli, a ten się stawia, zamiast uszy położyć po sobie. Bo przecież z władzą się nie zadziera.
Tylko że jak teraz z tym nic nie zrobimy, bo będzie to dla nas "nudne", to złodzieje się rozbestwią i zaczną sięgać po to co twoje czy moje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!