~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to, umysł słabo pracuje.
Patyrioci są i wygrają te wybory.
Dość układów i kumoterstwa.
~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to umysł słabo pracuje.
Piszemy : patrioci ,emeryci. Ludzie i tak wybiorą emerytów, szczególnie tych , którzy należeli , bądź byli sympatykami tej partii. Lepsze to niż wybór kogoś kto należał najpierw do PSL, potem do PiS , a teraz ,np .wstąpił do PO. Za jakiś czas z kolei planuje być w Konfederacji, a później wstąpi do innej partii. To są tak zwani wahadłowcy. Dzisiaj PZPR nazywa się Zjednoczona Lewica i wchodzi w skład rządu nieudaczników Tuska.
~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to umysł słabo pracuje.