Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Marzena niezalogowany
10 marca 2024r. o 13:32
~~Granatowoczarny Żagwin napisał(a): Proponuję aby kandydaci sami uczciwie poinformowli wyborców ,, Byłem w PZPR a teraz chcę znów być w władzach gminy,,
Będzie to uczciwe a wyborcy sami zadecydują, czy dziadek komuch ma im urządzać życie.

Pan Jezus miał poglądy komunistyczne i dlatego kocha Go 5 miliardów ludzi na całym świecie. Czym się różni obecna Koalicja 4 Pazernych od ,np. PZPR czy PiS?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kulson niezalogowany
10 marca 2024r. o 13:32
oprych napisał(a): 7 kwietnia ludzie powinni zagłosować na kandydatów kompetentnych, na osoby które chcą coś zrobić dla gminy i jej mieszkańców, na ludzi których znają i wiedzą że będą oni działali dla dobra społecznośći a nie na kandydatów których jedynym atutem jest młodość.

Już był taki , Tomasz odnowiciel,regresem się to skończyło
~~Żółtawozielony Dziurawiec niezalogowany
10 marca 2024r. o 13:39
Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to umysł słabo pracuje.
Patyrioci są i wygrają te wybory.
Dość układów i kumoterstwa.
~~Lilioworóżowa Glicynia niezalogowany
10 marca 2024r. o 13:47
Po co się tu spinać ? Wystarczy zapytać kandydatów emerytów: "Byłeś członkiem PZPR?" Jak był, to Członkiem nadal jest. Taka natura.
~~Adam niezalogowany
10 marca 2024r. o 14:52
~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to, umysł słabo pracuje.

~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to umysł słabo pracuje.

Piszemy : patrioci ,emeryci. Ludzie i tak wybiorą emerytów, szczególnie tych , którzy należeli , bądź byli sympatykami tej partii. Lepsze to niż wybór kogoś kto należał najpierw do PSL, potem do PiS , a teraz ,np .wstąpił do PO. Za jakiś czas z kolei planuje być w Konfederacji, a później wstąpi do innej partii. To są tak zwani wahadłowcy. Dzisiaj PZPR nazywa się Zjednoczona Lewica i wchodzi w skład rządu nieudaczników Tuska.

~~Żółtawozielony Dziurawiec napisał(a): Przeczytałam te wywody i oczom nie wierzę. Emertci z PZPR zapomnieli, że Kiszczak sztandar dawno wyprowadził. Nie dziwię się, w tym wieku to umysł słabo pracuje.

~~Płowobrązowy Ambrowiec niezalogowany
10 marca 2024r. o 16:12
Czyli na Kawkę mamy nie głosować, bo to wahadłowiec i chorągiewka. Dzięki za wskazówkę. Tak będzie.
~~Krasna Begonia niezalogowany
10 marca 2024r. o 16:14
~~Płowobrązowy Ambrowiec napisał(a): Czyli na Kawkę mamy nie głosować, bo to wahadłowiec i chorągiewka. Dzięki za wskazówkę. Tak będzie.

Tak. A tym bardziej na króla ! Czekaj na konkretnego kandydata.
~~Teo niezalogowany
10 marca 2024r. o 16:50
Mamy tylko dwa wybory; głosować na Króla, albo tylko przeciw Kawce. :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza