Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Szafranowy Szczypiorek niezalogowany
10 marca 2024r. o 10:58
J
~~Jasiu napisał(a): Król jest nagi.

Jeżeli mam wybierać między nagością a głupotą i nepotyzmem ... wybieram nagość.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Adam niezalogowany
10 marca 2024r. o 11:05
~~Jaskrawoniebieska Jeżyna napisał(a): Popieramy hasło "7 kwietnia Emeryta odsuniemy od koryta"
Nie mam nic do osób starszych, ale mam dość układu zamkniętego panującego w naszej gminie. Do Rady Gminy pchają się cuągle te same osoby, które mają prawie 70 lat, a nieraz i więcej. Oni już nie wiedzą czy kandydują do Gminnej Rady Narodowej czy Rady Gminy. Niejednokrotnie są to dawni działacze PZPR. Partia im kiedyś dawała przywileje a teraz chcą mieć taką emeryturę plus.[

I taką oto wiedzę historyczną ma tzw. młode pokolenie. Nic nie wie i nic nie potrafi. To, że ktoś należał wcześniej do takiej ,czy innej partii politycznej , ma ileś tam lat i jest wybierany do władz samorządowych oznacza , że cieszy się szacunkiem i ma się do niego zaufanie. Warto na niego głosować. Wszystko w rękach wyborców.
22745
oprych
10 marca 2024r. o 11:33
Bla, bla, bla ...

A ja nigdy w wyborach samorządowych nie zagłosuję na kandydatów którzy startują pod szyldem jakiejś partii.
~~Szafranowy Szczypiorek niezalogowany
10 marca 2024r. o 11:34
Do Adam
Wiem, że tak myśli wasza ekzekutywa PZPR, ale to tak nie działa. Do PZPR należały osoby, którym ZSRR było ojczyzną. Nie Wolna Polska. To oni niejednokrotnie byli szkoleni w Kraju Rad, jak tłamsić polską opozycję i niszczyć ludzi. Dostawali za to stanowiska i pieniądze. I tak myślucie teraz. Dla was Jaruzelski, Kiszczak i Gomułka to wielcy Polacy. Dlatego powinniście odejść.

Młode, nowe pokolenie powinno 7 kwietnia zagłosować na ludzi młodych i kobiety.
Zgadzam się z przedmówcami.
22745
oprych
10 marca 2024r. o 11:48
7 kwietnia ludzie powinni zagłosować na kandydatów kompetentnych, na osoby które chcą coś zrobić dla gminy i jej mieszkańców, na ludzi których znają i wiedzą że będą oni działali dla dobra społecznośći a nie na kandydatów których jedynym atutem jest młodość.
~~Granatowoczarny Żagwin niezalogowany
10 marca 2024r. o 12:10
Proponuję aby kandydaci sami uczciwie poinformowli wyborców ,, Byłem w PZPR a teraz chcę znów być w władzach gminy,,
Będzie to uczciwe a wyborcy sami zadecydują, czy dziadek komuch ma im urządzać życie.
~~Teo niezalogowany
10 marca 2024r. o 12:34
~~Tadek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tadek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Husar napisał(a): Na staruchów nie będziemy głosować, oni zawsze twierdzą, że mają rację ale nic z tego nie wynika., bez młodych nic nie są w stanie zrobić. Potrafią tylko ujmować i obrażać, chceliby poprawiać tylko nie wiedzą gdzie i co.
Starsi którzy mają powyżej 65 lat nie dostaną ode mnie głosu.
Koniec

Tak myślał kiedyś jeden z przywódców Niemiec . Marnie skończył

To było dawno i nie prawda, nikt tu nie namawia do fizycznego usuwania kogokolwiek. Nawołujemy do odsunięcia od władzy ludzi którzy przy korycie są od 40 lat, bo oni sami nie odejdą, jak my ich nie odsuniemy. Wszystko co było w Gromadce zostało przez nich rozwalone, nie ma już nic.
Do niewidzenia, nie chcemy was.

Jak to nieprawda. Właśnie , że prawda. Ten ,, pan" założył w czasie wojny na polskich ziemiach 206 nowych osiedli mieszkaniowych,bo nie kochał kilku grup narodowych i ludzi starych.

Jak się nazywał Tadeusz G, Ryszard K, czy Krzysztof eM. ? A może Józef L. "Stalin"?
~~Brązowa Krzewuszka niezalogowany
10 marca 2024r. o 13:24
~~Szafranowy Szczypiorek napisał(a): Do AdamMusivir
Wiem, że tak myśli wasza ekzekutywa PZPR, ale to tak nie działa. Do PZPR należały osoby, którym ZSRR było ojczyzną. Nie Wolna Polska. To oni niejednokrotnie byli szkoleni w Kraju Rad, jak tłamsić polską opozycję i niszczyć ludzi. Dostawali za to stanowiska i pieniądze. I tak myślucie teraz. Dla was Jaruzelski, Kiszczak i Gomułka to wielcy Polacy. Dlatego powinniście odejść.

Młode, nowe pokolenie powinno 7 kwietnia zagłosować na ludzi młodych i kobiety.
Zgadzam się z przedmówcami.

Dlaczego więc Was ,drodzy patrioci ,nie ma w gronie kandydatów na wójta, czy też radnego gminy Gromadka? Przypomnę , że korzenie PZPR sięgają tradycji PPS Józefa Piłsudskiego, PSL Wincentego Witosa, SD Roma Dmowskiego. Dzisiaj Platforma i jego koalicja jedzie po naukę do Brukseli ,USA ,Niemiec, Francji... Tam są teraz szkoleni. Kupują stanowiska
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza