Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Alless good niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 8:44
Ja voll, płacić za studia!! edukują się za pieniądze Polaków,po czym wyjeżdżają za granicę i tyle z nich pożytku,brawo Sławek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 8:47
Ja pi€rbole. Kłócicie się , wyzywacie się kto zostanie prezydentem a tak naprawdę prezydent w Polsce jest tylko pionkiem.

Kolorowy Rafałek jak wygra to z Herr Tuskiem zrobią z polski kolonie uzależnioną od Niemiec i Brukseli.
Jak znów wygra Nawrocki to będzie wszystko wetował co nie podoba się partii PiS.
A jak wygra Mentzen to on też nic nie zrobi , nawet jak napisze 100 dobrych projektów to ów projekty trafią do zamrażalki sejmowej.

W Polsce prezydent jest tylko twarzą państwa, a najbardziej odpowiednia twarz na prezydenta polski ma właśnie Mentzen.
~~5 Mentzena niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 8:47
~~Alless good napisał(a): Ja voll, płacić za studia!! edukują się za pieniądze Polaków,po czym wyjeżdżają za granicę i tyle z nich pożytku,brawo Sławek

Kozak w necie
Mentzen w świecie.
~~Bolecnauta niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 8:51
Ale jadą jako wykształceni i tam gdzie będą odpowiednio wynagradzani a nie zostaną tu na strefach ekonomicznych gdzie będą jak niewolnicy zapierd....ć na Niemca czy Holendra.
A może uważasz że powinni się tu ,,wymądŻać ''na forum ja ka wczoraj tu robił jeden z ,,wykształconych'' . ;]]
4 kwietnia 2025r. o 8:52
I nie oszukujmy się, w Polsce lub w każdym innym kraju UE powinna być demokracja konsensualna tak jak jest w Szwajcarii.
4 kwietnia 2025r. o 8:57
~~Bolecnauta napisał(a): Ale jadą jako wykształceni i tam gdzie będą odpowiednio wynagradzani a nie zostaną tu na strefach ekonomicznych gdzie będą jak niewolnicy zapierd....ć na Niemca czy Holendra.
A może uważasz że powinni się tu ,,wymądŻać ''na forum ja ka wczoraj tu robił jeden z ,,wykształconych'' . ;]]

Nic nie widzę w tym złego żeby pracować u Holendra … sam pracuje u Holendra i mam się dobrze. Znam dużo ludzi wykształconych którzy zj€babali kilka lat studiów , bo wybrali dziwny kierunek a odkryli się u Holendra w restauracji i są teraz szefami kuchni.
4 kwietnia 2025r. o 9:01
30 lat temu jedni szli na dziwne studia bo nie dostali się na swój kierunek i tez chcieli uniknąć służby wojskowej. A tez są tacy którzy studia zaczynali kilka razy „wieczny student” i w poważaniu mieli kierunki bo ich tylko w książęce wojskowej internowała pieczątka B12.
~~Jurek freiwilliger gefangener niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 9:08
Piszesz o Bosaku jako tym ,,wiecznym studencie''?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza