Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 12:01

Aaa tobie chodzi o polskich faszystów.
Pewnie że byli. Daleko szukać
Dziadek Herr Tuska lub Mentzen. Mentzena brat dziadka tez jak dziadek Herr Tuska byli wermachcie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~woźny niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 12:01
Aby coś pisać o szkole to Jureczek musiał by jakąś wcześniej ukończyć.
~~SI AJ EJ niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 15:00
Nie można też zapominać o innym dziadku. Poseł pis przedstawia go jako bohatera i ,,wyklętego'' ale info jest niepełne bo Tarczyński pominął co istotne czyli okazuje się że według innych źródeł dziadek współpracował z Niemcami a nawet tropił Żydów.
~~niedaleko spadło jabłko niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 15:03
~~SI AJ EJ napisał(a): Nie można też zapominać o innym dziadku. Poseł pis przedstawia go jako bohatera i ,,wyklętego'' ale info jest niepełne bo Tarczyński pominął co istotne czyli okazuje się że według innych źródeł dziadek współpracował z Niemcami a nawet tropił Żydów.

Oj tam od razu tropił , Albiński współpracował z Niemcami, należał do organizacji, która współpracowała i pomagała hitlerowcom w ustalaniu, wyszukiwaniu ukrywających się Żydów przed ich zagładą i egzekucją. M.in. widziano go często z policją niemiecką na terenie Bełżyc .
~~Jurek nie żadna podróbka niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 17:31
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Nie ćpaj tyle, doucz się.

Jurku tu masz oprocentowanie w Polsce
Minimalny i maksymalny okres spłaty: min. 3 mies., max. 10 lat
Maksymalne RRSO: 29,64%.

A tu masz Jurku w Niemczech
Stopa kredytu bankowego w Niemczech średnio wynosiła 3,64 procenta od 2003 do 2024 roku, osiągając najwyższy poziom w historii na poziomie 6,55 procenta w grudniu 2007 roku oraz rekordowo niski poziom 1,76 procenta w październiku 2021 roku.

I teraz mi odpisz kto musi Jureczku wrócić do szkoły ??

Napewno ten zeskanowany i na 3D wydrukowany ,
nie pisz z gamoniem, to bez sensu , lekka poprawkę
Zastosuje do Rekordowych niskich procentów, ostatnie 12 lat jakie miałem przy spłacaniu kredytu
na dom 1,2 % , najniższy pierwsze 12 lat miałem 2,6%
, nie wiem jakie teraz są , od kilku lat kredytów nie brałem , jak syn studia skończy , a brat jego uzyska zawód Mechatronika, będę budował im własny warsztat , to zobaczymy jakie procenty wyhandluje, ..
Jedyne jakie dość wysokie procenty bank nakłada
przy zakupie samochodu 16,9 %..
kilku klientów zakupiło u mnie właśnie na raty przez Bank , ja pracuje z Bankiem kredytowym Santander,
nie wiem, może w innych jest niższe oprocentowanie …
~~xyz niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 20:57
~~Jurek nie żadna podróbka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Nie ćpaj tyle, doucz się.

Jurku tu masz oprocentowanie w Polsce
Minimalny i maksymalny okres spłaty: min. 3 mies., max. 10 lat
Maksymalne RRSO: 29,64%.

A tu masz Jurku w Niemczech
Stopa kredytu bankowego w Niemczech średnio wynosiła 3,64 procenta od 2003 do 2024 roku, osiągając najwyższy poziom w historii na poziomie 6,55 procenta w grudniu 2007 roku oraz rekordowo niski poziom 1,76 procenta w październiku 2021 roku.

I teraz mi odpisz kto musi Jureczku wrócić do szkoły ??

Napewno ten zeskanowany i na 3D wydrukowany ,
nie pisz z gamoniem, to bez sensu , lekka poprawkę
Zastosuje do Rekordowych niskich procentów, ostatnie 12 lat jakie miałem przy spłacaniu kredytu
na dom 1,2 % , najniższy pierwsze 12 lat miałem 2,6%
, nie wiem jakie teraz są , od kilku lat kredytów nie brałem , jak syn studia skończy , a brat jego uzyska zawód Mechatronika, będę budował im własny warsztat , to zobaczymy jakie procenty wyhandluje, ..
Jedyne jakie dość wysokie procenty bank nakłada
przy zakupie samochodu 16,9 %..
kilku klientów zakupiło u mnie właśnie na raty przez Bank , ja pracuje z Bankiem kredytowym Santander,
nie wiem, może w innych jest niższe oprocentowanie …

To ty wreszcie u tego Niemca plac zamiatasz czy udajesz biznesmena ,Malinowy Nosie .
~~Skorn niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 4:20
- Sławomir Mentzen dotarł do swojego sufitu i zaczyna spadać, dlatego że zaczął mówić. To jest problem z kandydatami na prezydenta. Jak się dobrze przeczyta program Konfederacji, to te rzeczy tam są. Już wcześniej mówił o leczeniu u szeptuchy i płatnych studiach, ale wszyscy traktowali to jako kampanijne gadanie. Teraz zaczęło się robić poważnie, bo on podtrzymuje te tezy. Użycie słowa „nieprzyjemność” w temacie gwałtu jest po prostu skandaliczne
~~Dzban niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 7:31
MEMtzen nie zna sie na niczym. Sprawodania finansowego nie zlożył a teraz bezprawnie użył materiałów Polsatu. Istny dzban.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo