Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7612
bax
1 sierpnia 2013r. o 8:43
VIP007,myślę że fotki jakich teraz brak,to te z uśmiechniętym Arturem :* takiego znaliśmy i takiego pamiętamy :)
Aż ;( ...
Pozdrawiam :)

Dopisane 01.08.2013r. o godz. 08:43:

Jejku :| ...jak zwykle:( ...co innego miałam na myśli:)...
Nie potrafię pięknie opisywac'...
Ale...

;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
1 sierpnia 2013r. o 9:06
Baxiu :* piękne opisywanie, to nie wszystko. Czasami cisza potrafi być bardziej wymowna niż tysiące wypowiedzianych słów.
VIP-o :* możesz tu wstawiać piękne fotografie, pod warunkiem, że...mnie na nich nie będzie, bo wtedy przestają być piękne :|
Nie ma to jak zdrowa samokrytyka od rana :D :D
Miłego dnia Domownicy i niE tylko :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
1 sierpnia 2013r. o 12:50
Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni ;) witaj E :* witaj Bax :* dzięki za wsparcie pomysłu publikacji fotek z Arturem Walecznym ,wiele z nich nie było zamieszczanych na forum.Wspomnienia ,które pozostały zatrzymane w kadrze ;) ,a wiec pozwolę sobie od czasu do czasu coś tutaj wkleić .Zachęcam również was do odszukanie ciekawych fotek i ich zamieszczania na forum,,,pozdrawiam was serdecznie 3majcie się cieplutko .
Ps.Usmiechnijmy się razem,,,, :D z Arturem[img=1375354152_k3eakf8.jpg]
~Niezależny Obserwator niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 19:19
Pannazdzieckiem napisał(a): Niezależny Obserwatorze , jestem pełen podziwu. Dziękuję w imieniu Naszego Przyjaciela :*

Witaj Panniusiu :*
Nie oczekiwałam podziękowań, ale dziękuję :)
Największym dla mnie podziękowaniem było pytanie Artura "Czy masz zamiar opublikować swoje bajki ?" kiedy się roześmiałam, że żartuje itp. to usłyszałam, że " nie ,naprawdę powinnaś spróbować je wydać. Są tego warte."
Pozdrawiam wszystkich :*
7612
bax
1 sierpnia 2013r. o 22:33
E napisał(a): ... piękne opisywanie, to nie wszystko. Czasami cisza potrafi być bardziej wymowna niż tysiące wypowiedzianych słów.

Nooo,po prostu brakuje mi TU rozmowy z Arturem :* jego wpisu...iii...już nic nie jest tak samo;(...

VIPOO7 ,Dziękuję za fotkę :) :*
Pamiętam radośc Artura,kiedy wraz z NIM uczciliśmy poświęcenie nowego wózka,podarowanego przez Anonimową Osobę :*
Spotkanie opłatkowe :* ojj nazbierało się tych pięknych wspomnień:)...
"Niezależny Obserwator" ,napiszesz tu bajkę ? :)
Niech TEN DOMEK dalej żyje .Czy dalej tak będzie? zależy od Nas...

Dobranoc domownicy :*
2 sierpnia 2013r. o 9:19
bax napisał(a):
"Niezależny Obserwator" ,napiszesz tu bajkę ? :)
Niech TEN DOMEK dalej żyje .Czy dalej tak będzie? zależy od Nas...

Może...może kiedyś.....
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :*
6979
E
2 sierpnia 2013r. o 9:30
~Niezależny Obserwator napisał(a): Pozdrawiam wszystkich serdecznie :*

My Ciebie również :* a to, na dobry początek Twojego dnia :)

Domownicy :) :*
[img=1375428563_h3pj4c8.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2 sierpnia 2013r. o 10:38
E :* Temu nie da się oprzeć .Dziękuję :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.