Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
22 lipca 2013r. o 9:59
Witajcie Domownicy:)
Ciekawe, kto dzisiaj chłodzi plecy maślanką?:D
roky napisał(a): "E"-dziękujemy bardzo za odwiedziny :*

Połowa przyjemności po mojej stronie:):*
Miłego dnia Wszystkim życzę :*:*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
22 lipca 2013r. o 22:04
E napisał(a):
Ciekawe, kto dzisiaj chłodzi plecy maślanką?:D

Co tam jakaś maślanka ;) lepsza woda w te upały :D ;)

Domownicy :*
Spokojnej nocy :)
6964
#roky nieaktywny
23 lipca 2013r. o 8:41
Tak,woda,maślanka,mrożona kawka,zaopatrzenie musi być :) zapowiada się gorący tydzień :)

Miłego dnia :*
7612
bax
23 lipca 2013r. o 8:56
Witaj Roky :)
Miło,że jesteś tu z nami :) aaa kawy mrożonej daaawnooo nie piłam :| nawet nie potrafię tego hmmm?...-zapażyc' czy zamrozic' :| ;(.... :D może jest tu ktoś,kto poczęstował/a by mnie tym "afrodyzjakiem" :> :D ;)
Domownicy :*
Słoneczko tak pięknie "daje" :D ale promienie "łapcie z głową" ;) tzn.,o kapeluszach nie zapomnijcie :*
Miłego dnia :)
7632
#VIP007 nieaktywny
23 lipca 2013r. o 16:37
bax napisał(a): :D może jest tu ktoś,kto poczęstował/a by mnie tym "afrodyzjakiem" :> :D ;)

Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* kurcze ,,bax tu liczy na afrodyzjaki :D ,a tu taka cisza ,,, ;) oj się tu dzieje ,,,a może to tylko chwilowe przegrzanie :P fakt faktem że słoneczkiem nie ma żartów i kapelusik wskazany,,,,spadam uczyć się robić takka mrożoną kawusię,może się to na coś przyda-3majcie się cieplutko :D
7612
bax
23 lipca 2013r. o 23:15
Chłopaki :* róbcie tą kawę,aby na rano była :> ;) aaa,jak to zrobicie? nie wiem :D
Pozostanę przy parzonej ...,bo nawet jak tą w granulkach zaparzę :| ...rozpuszcza się ;( a,jak ją zamroziłam,to szklanka była :| ...już nie było ni szklanki,ni kawy :| :D
...I iii czyż mrożona kawa nie jest "afrodyzjakiem" :> :|
:D
;)
Domownicy :* słodkiej parzonej ..:D ;)...
Spokojnej nocy :)
6964
#roky nieaktywny
25 lipca 2013r. o 8:27
Dzisiaj odpoczywamy od słoneczka :)

Miłego dzionka :)
6979
E
25 lipca 2013r. o 21:42
roky napisał(a): ...mrożona kawka

Pyszna była, o cieście nie wspomnę, mniam. Ty to Jesteś kucharz !!
Domownicy :) dobrej nocki życzę :* :* :* [img=1374781298_olti5yn.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza