~malwaa02 napisał(a): Witam, patrząc na projekt to dom jest stosunkowo mały (nie wiem jak duża jest twoja rodzina ) ale tej wielkości dom lepiej budować parterowy , ja mam dom z poddaszem użytkowym , ( 2 dzieci ) i powiem szczerze ,że jestem już zmęczona ciągłym ganianiem po schodach. 115 m2 na dwóch kondygnacjach to naprawdę nie będą przestronne pokoje . Mój następny dom będzie na pewno parterowy. ja budując dom o powierzchni użytkowej 220 m2 + piwnica 100 m wydałam około 600-700 tyś ,a rodzice budując ładną parterówkę 120 m2 około 380-400 tyś . przy tej powierzchni naprawdę taniej i wygodniej będzie sam parter. I jeszcze balkony nie rób ich - zrób antresole - ja mam 3 i nie korzystam , a problemów z nimi po zimie ...planujemy balkony zlikwidować.
Jeeeejku kobieto jakie brednie piszesz !!
Ja wybudowałam podobny jak jest w linku i mniejszy o 15 metrów i uważam że jest wysarczający !! A parterówki w życiu bym nie chciała...nie wyonrażam sobie nie mieć schodów i wszystko jakby na ziemi hehe....a to Pani taka leniwa,że ciężko po schodach wejść buahaha :D kolejny dom za 700 tys. no no no gratuluje bogactwa i lenistwa :| p.s a domu bez balkonu też sobie nie wyobrażam,,,kawwwka i fajeczka na balkoniku coś piknego :D