Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

18442
PIS-PO-PRL
1 lutego 2021r. o 18:40
Horus napisał(a):
tylko powiedz mi komu tak naprawdę mam tu coś udowadniać? ;)

Ja nie wiem, ja się nie znam, ja tylko wiem że wirus jest w odwrocie, a gospodarka kwitnie... albo odwrotnie :D

I próbuje sobie zwizualizować Twój post, gdybyś na takich "zabawach" przyłapał Skorna, m21 czy tam kogoś innego. "hipokryta" to byłby najlżejszy epitet :D
Ale w sumie, to mogę też się mylić i olałbyś to ;)

Najważniejsze, że wirus kwitnie, a gospodarka jest w odwrocie... czy tam na odwrót :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 20:01
PIS-PO-PRL napisał(a):
Horus napisał(a):
tylko powiedz mi komu tak naprawdę mam tu coś udowadniać? ;)

Ja nie wiem, ja się nie znam, ja tylko wiem że wirus jest w odwrocie, a gospodarka kwitnie... albo odwrotnie :D

I próbuje sobie zwizualizować Twój post, gdybyś na takich "zabawach" przyłapał Skorna, m21 czy tam kogoś innego. "hipokryta" to byłby najlżejszy epitet :D
Ale w sumie, to mogę też się mylić i olałbyś to ;)

Najważniejsze, że wirus kwitnie, a gospodarka jest w odwrocie... czy tam na odwrót :D

możliwe że bym to ''olał '' ale niekoniecznie...;)
każdy kto myśli i wcale nie musi być bystrym obserwatorem dostrzeże ile zarówno u jednego jak i drugiego jest manipulacji słowem a nie kiedy prostych kłamstw...

przecież temu ''opozycjoniście '' udowodniłem dwa lub trzy razy jak nie swoje teksty tu publikuje jako swoje...
teraz już wie że musi być ostrożny...;)
do dzisiaj nie wyprostował swojego bezczelnego łgarstwa w sprawie Malinowskiego ...
a skoro on tego nie wyjaśnia to dlaczego ja mam mu odpuszczać?

zwłaszcza po tym jak sam napisał co nim kierowało by zadzwonić do mnie i wprosić się na spotkanie do PanaM

korniszon to inna ''bajka''
ten lubi grzebać w życiu innych ale dotknij tego co do dzisiaj go boli to nazwie cię ''pedałem'' nie udzielając odpowiedzi na jakiej podstawie tak pisze ale szybko ''wyjaśniając'' że ktoś ''inny'' to pisał...
jak zapytasz go wprost kto to był to korniszon chowa się w norze nie udzielając jasnej odpowiedzi bo musiał by tym skrzywdzić przyjaciela ...hahaha

tego samego którego kiedyś opisał jako ''oszusta i złodzieja'' :]

pytasz czy ''hipokryta'' to byłby najlżejszy epitet?
tak ...no może pojawiłby się ''kmiotek'' które to określenie lubię w stosunku do nich stosować ...

ale tak ich widzę to co mam napisać?...:]

jak zawsze...;) świetny film zaliczyłem przed chwilą ''Groźne kłamstwa'' -- polecam ...
teraz drugi zaczynam - ''Waśń rodzinna''

a tutaj ?
zapewne alleluja ...;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 lutego 2021r. o 20:59
bogu , ale ty jesteś po... Kocham Bolec.Info ony .

Traktuj mnie jak milczącą halucynację . Już nie chcę cię bić .

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
1 lutego 2021r. o 21:09
A mnie to wcale nie dziwi że zmiękłeś i teraz złagodniałeś. Wiesz że masz założoną sprawę więc teraz jesteś potulny jak przysłowiowy baranek.
Ukrócono tu skutecznie twoje chamstwo .
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 21:29
+

hahahaha...
~~Jasnożółty Dyptam niezalogowany
1 lutego 2021r. o 23:37
Horus napisał(a): +

hahahaha...

Nie powiesz nam misiu pysiu że założyłeś sprawę temu niedorozwojowi.
~~Srebrzystoczarna Aukuba niezalogowany
2 lutego 2021r. o 7:18
~~Cynamonowy Rozpław napisał(a):
Horusie nie darmo ktoś nazwał ciebie szmatą , szmatławe te twoje tłumaczenia .

Mam taką samą opinię.
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2021r. o 8:21
~~Srebrzystoczarna Aukuba napisał(a):
~~Cynamonowy Rozpław napisał(a):
Horusie nie darmo ktoś nazwał ciebie szmatą , szmatławe te twoje tłumaczenia .

Mam taką samą opinię.

a co powiesz na to że ja mam identyczną o tobie?:]
a jak ci będzie z tym że mam cię za ''zero''?

aukuba i ty to takie miernoty które nie mając nic do powiedzenia po prostu piszą ...
i nic więcej ...:]

aha...i na bank nie jesteście w najmniejszym stopniu ''dziełem boga'' :]

nawet ewolucyjnie nie bardzo wiem co do was dopasować...pełzaka?
pantofelka?

to też chyba przesada bo te mają akurat jedną funkcjonującą komórkę a u takich jak wy nawet w tym macie braki...:]

chcecie coś dodać? :]

udanego dnia :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!