Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
2 lutego 2021r. o 8:56
skorn napisał(a): Dalej boli? Tyle mi wystarczy ; )

A skoro boli, to widocznie jest coś na rzeczy. Dawno już pisałem falco by w końcu poszedł do psychiatry i się zbadał pod tym kątem, zanim będzie za późno i komuś zrobi krzywdę. Te jego chore opisy, jak to sobie wyobraża scenki obcowania z dziećmi... Zdrowy człowiek by się tak nie wczuwał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2 lutego 2021r. o 9:05
Horus napisał(a): gdybyś był bystrzejszy -chociaż trochę jesteś ;) - praktycznie od początku byś wiedział że się tu po raz kolejny zabawiłem ...

wtedy byś może i napisał że raczej trudno jest udzielać wywiadu w radio które tak naprawdę ...nie istnieje...

Falco, ty zły i zepsuty do szpiku kości człowieku... Ffuuuuu
Człowieku? Nieludzkie są te twoje zabawy. Rzucać na kogoś oszczercze oskarżenia na forum publicznym dla zabawy? I to tylko dlatego ze to ksiądz? Szkoda że nie zdajesz sobie sprawy jakie to niesie za sobą konsekwencje. Szkoda mi ciebie :(
PODLEC!
~~Kalinowykardynalska Pietruszka niezalogowany
2 lutego 2021r. o 9:14
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2021r. o 10:02
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
skorn napisał(a): Dalej boli? Tyle mi wystarczy ; )

A skoro boli, to widocznie jest coś na rzeczy. Dawno już pisałem falco by w końcu poszedł do psychiatry i się zbadał pod tym kątem, zanim będzie za późno i komuś zrobi krzywdę. Te jego chore opisy, jak to sobie wyobraża scenki obcowania z dziećmi... Zdrowy człowiek by się tak nie wczuwał.

ten post można skomentować tylko w jeden sposób ...
jesteś durniem...:]
też to już przed laty ci tu pisałem ...;)

na dodatek minione lata uczyniły cię durniem wielopłaszyznowym :]

wysyłasz innych do psychiatry sam nie widząc swoich problemów urojeniowych...
durniem bo przecież nie podasz tu ani jednego posta gdzie ''wyobrażam sobie scenki z obcowania z dziećmi''

więc to raczej ty chory jesteś obsesjonacie a to może być dla innych niebezpieczne bo możesz zrobić komuś krzywdę ...
doświadczyłeś jednej bo natura obeszła się z tobą brutalnie czego efektem są twoje wpisy...

jak to było przed laty?

''skorzystaj z porady specjalisty''?...;)
biedaku...

Dopisane 02.02.2021r. o godz. 10:02:

~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

Rzucać na kogoś oszczercze oskarżenia na forum publicznym ...

a na kogo to rzucam ''oskarżenia''?

a jak ty dupku:] sam się tutaj zachowujesz?
rzucanie wyzwiskami na ''forum publicznym'' jest w twoim wykonaniu całkiem w porządku?

pieprzony dwulicowiec...:]

''Szkoda że nie zdajesz sobie sprawy jakie to niesie za sobą konsekwencje. ''

jakie ''konsekwencje''?
nie strasz ,nie strasz bo się wiesz...:]

2 lutego 2021r. o 10:29
Horus napisał(a):
wysyłasz innych do psychiatry sam nie widząc swoich problemów urojeniowych...
durniem bo przecież nie podasz tu ani jednego posta gdzie ''wyobrażam sobie scenki z obcowania z dziećmi''

więc to raczej ty chory jesteś obsesjonacie a to może być dla innych niebezpieczne bo możesz zrobić komuś krzywdę ...
doświadczyłeś jednej bo natura obeszła się z tobą brutalnie czego efektem są twoje wpisy...

jak to było przed laty?

''skorzystaj z porady specjalisty''?...;)
biedaku...

Wyparcie i projekcja. Typowe objawy. Z dobrego serca ci radzę zbadaj się. Zrób to zanim będzie za późno.
Przecież nic nie tracisz. Jesteś zdrowy, to tylko to potwierdzisz. A jeśli masz problemy psychiczne, dostaniesz odpowiednią terapię. Zaniechasz, to skutki mogą być opłakane. Po co szukać wpisów sprzed kilku lat? Twoje "zabawy" choćby w tym wątku, kilka stron wyżej, świadczą, ze coś u ciebie nie styka :|
2 lutego 2021r. o 10:36
Horus napisał(a):
jakie ''konsekwencje''?
nie strasz ,nie strasz bo się wiesz...:]

Nie straszę. Mówię jak jest. Chodzi o zbawienie twojej duszy i wieczne potępienie. Moim zdaniem idziesz w złym kierunku. Ale masz wolną wolę i rób jak uważasz.
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2021r. o 11:11
bądź może dla mnie ''forumowym jezusem'' ?
połóż ręce na mojej głowie i ulecz mnie potęgą ducha twojego ...

niech będę dla ciebie jak Łazarz... :]

a tym czasem może ja ci coś ''zaaplikuję''

weź ''obladioblada '' ...jęśli kumasz o czym piszę a raczej w to wątpię...:]
2 lutego 2021r. o 11:46
Horus napisał(a): bądź może dla mnie ''forumowym jezusem'' ?
połóż ręce na mojej głowie i ulecz mnie potęgą ducha twojego ...

niech będę dla ciebie jak Łazarz... :]

Pomyliłeś religię z szamanizmem. To tak nie działa, że ktoś uczyni jakieś "czarodziejskie" znaki i już wszystko ok. Nic się nie stanie bez zmiany w twoim sercu. A to tylko od ciebie zależy.
A nagranie? Nie słucham metalu, bo to szatańska muzyka :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza