clasta napisał(a): to jest jakas paranoja, cegielka niby dobrowolna ale co zajecia polzona bedzie przypominac: aaa pani nie placila jeszcze?aha..hmm...
w innych szpitalach szkola rodzenia jest darmowa, a maz nie musi uczeszczac na zajecia zeby byc przy porodzie.Widac nasz boleslawiecki szpital rzadzi sie wlasnymi prawami.
Poza tym ta cala szkola rodzenia wlasnie w tym szpitalu to porazka, nieporozumienie. Wszystko oczywiscie zalezy od Pan poloznych.
Moja droga CLASTA wcale nie trzeba uczęszczać na zajecia z partnerem.Ja brałam udział w tych zajęciach i uwirz mi dużo dają owszem chodziłam z partnerem bo on sobie tego życzył i też chciał się dowiedzieć paru rzeczy aby mi pomóc przy maluszku:)Nasz mały zaraz będzie miał 2 lata i również rodziłam w Bolesławieckim szpitalu nie mam nic mu do zarzucenia a Ty moja droga jak Ci nie pasuje to nie wypisuj bzdur tylko możesz rodzić w Feminie w Legnicy jak zapłacisz za poród 2500tyś to może będziesz zadowolona.
A ta cegiełka nie przesadzajmy to symboliczna kwota.
Szlak mnie trafia jak widzę że laski jak tak to chcą rodzić z mężami ale aby troszkę się wysilić i przyjść na 4 zajęcia to problem.
Rozumiem że ktoś był chory ale pytam na takie zajęcia można chodzić już od 10 tyg. gdzie dziewczyny byłyście wcześniej????
Ateraz budzicie się z ręką w nocniku.Idź jedna z druga do położnej do szpitala i pogadaj że była taka a taka sytuacja i nie mogłaś chodzić ale chcesz aby mąż był przy Tobie myślę że pójdzie Pani Wam na rękę:)
Tak na marginesie naprawde żadne pieniądze nie wynagrodzą wam tego przeżycia z mężem jak przychodzi na świat wasza pociecha.
W Lubaniu można rodzić z mężemi nie trzeba chodzić na szkołe rodzenia ale za to trzeba zapłacić 200zł to dla tych którzy by chcieli rodzić z mężem a nie uzyskają zaświadczenia warto się zastanowić:)
Udanego rozwiązania życzę:)