~~Poczerwieniała Turzyca napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a podziwej se...;D
tylko przypomnij mi jakąkolwiek dyskusję w jaką się wdał z kimkolwiek ten pajac ...
podaj mi przykład gdzie to wiejskie chamidło wyzwałem tak jak on mnie wyzywał...tego nie pamiętasz?...dziwne bo sam piszesz że obserwujesz to od lat...;D
gdzie ja wyzywałem ? on sam ma spore trudności z jakimiś cytatami bo proszony o nie nic nie wkleja...
Ogarnij się maluczki człowieczku , nie ma tu nikogo kto jak ty prowadzi jakiś ipek czy jak to nazywasz .
Nie ma tu nikogo tak bezczelnego jak ty aby coś takiego prowadzić .
Jak byłeś tak wyzywany i obrażany jak tu piszesz dlaczego nie poszedłeś na policję ,
zrobiłeś to teraz jak ktoś podał twoje dane osobowe .
Wiedziałeś że nie masz szans , Lucek często ci powtarzał , " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " .
Na tym kończę dyskusję z tobą , wiem czym to się skończy , wcześniej niż później i mnie zwyzywasz ,
jesteś zbyt przesiąknięty mową nienawiści aby na stare lata z tego się wyleczyć .
nie muszę cię ''obrażać''
ty sam siebie obrażasz pokazując swoją ''yntelygencję'' ;D
myślisz że dla byle kmiota będę ''latał na Policję''? ..kiedyś jednego szmaciarza postawiłem przed sądem i się tu tydzień kajał...;D
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D
z takim kimś jak Lucek nie tylko że bredzisz że ''nie mam szans '' ale zawsze w każdej chwili mogę za jego wpisy powycierać nim kurze na korytarzu sądowym...
wiesz dobrze o tym ty ....''mecenasie''...;D