Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Poczerwieniała Turzyca niezalogowany
26 lutego 2025r. o 16:16
Szybko zmienili mi ksywę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
26 lutego 2025r. o 16:27
~~Poczerwieniała Turzyca napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a podziwej se...;D
tylko przypomnij mi jakąkolwiek dyskusję w jaką się wdał z kimkolwiek ten pajac ...
podaj mi przykład gdzie to wiejskie chamidło wyzwałem tak jak on mnie wyzywał...tego nie pamiętasz?...dziwne bo sam piszesz że obserwujesz to od lat...;D
gdzie ja wyzywałem ? on sam ma spore trudności z jakimiś cytatami bo proszony o nie nic nie wkleja...

Ogarnij się maluczki człowieczku , nie ma tu nikogo kto jak ty prowadzi jakiś ipek czy jak to nazywasz .
Nie ma tu nikogo tak bezczelnego jak ty aby coś takiego prowadzić .
Jak byłeś tak wyzywany i obrażany jak tu piszesz dlaczego nie poszedłeś na policję ,
zrobiłeś to teraz jak ktoś podał twoje dane osobowe .
Wiedziałeś że nie masz szans , Lucek często ci powtarzał , " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " .
Na tym kończę dyskusję z tobą , wiem czym to się skończy , wcześniej niż później i mnie zwyzywasz ,
jesteś zbyt przesiąknięty mową nienawiści aby na stare lata z tego się wyleczyć .

nie muszę cię ''obrażać''
ty sam siebie obrażasz pokazując swoją ''yntelygencję'' ;D
myślisz że dla byle kmiota będę ''latał na Policję''? ..kiedyś jednego szmaciarza postawiłem przed sądem i się tu tydzień kajał...;D
niedawno zgłosiłem na Policję frajera co to tu kozaczył i proponował mi zakup nakolanników a okazało się że sam może z nich korzystać...;D
z takim kimś jak Lucek nie tylko że bredzisz że ''nie mam szans '' ale zawsze w każdej chwili mogę za jego wpisy powycierać nim kurze na korytarzu sądowym...

wiesz dobrze o tym ty ....''mecenasie''...;D
~~Poczerwieniała Turzyca niezalogowany niezalogowany
27 lutego 2025r. o 10:19
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): z takim kimś jak Lucek nie tylko że bredzisz że ''nie mam szans '' ale zawsze w każdej chwili mogę za jego wpisy powycierać nim kurze na korytarzu sądowym...

Jak byś mógł to byś to zrobił , nadarzyła ci się okazja bo ktoś podał twoje dane osobowe .
Nie będę ci przypominał jak się błaźniłeś pisząc o swojej 100% pewności i wyzwiska .
" Tchórzu wyłaź z nory i się przyznaj " teraz by pasowało do ciebie z małymi zmianami .
" Tchórzu wyłaź z nory i przyznaj się że dałeś ciała " , stać ciebie na to .
Rżniesz tu bohatera bo wygrałeś kilka a może i kilkanaście lat temu jakąś sprawę z kolegą
z branży , piszesz o tym przy każdej nadarzającej się okazji , zapewne jest to twój
jedyny sukces życiowy .

~~Lucjan -solidarność niezalogowany
6 godz. 46 min. temu
Był wielkim orędownikiem pojednania i wzajemnego zrozumienia Polaków i Ukraińców. Już w 2007 mówił, że:,, bez niepodległej Ukrainy nie ma niepodległej Polski, a bez niepodległej Polski nie ma niepodległej Ukrainy."

Jacek Kuroń, ur.3 marca 1934
Przyjaciel zwykłych ludzi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza