Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
10 godz. 49 min. temu
~~J23 napisał(a): Kto o takich scenariuszach mówił dwa lata temu był "ruską onucą", "oszołomem"

Nic się nie zmieniło w kwestii ruskich onuc , ruska onuco.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowaty Dzwonek niezalogowany
10 godz. 43 min. temu
nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do ich ''chorych '' szczepień...
nie ma takiej siły by jakimś ''ukazem'' zmusić mnie do oddania za free czegoś co sam sobie wypracowałem...
nie ma takiej siły by czymkolwiek zmusić mnie do zmiany zdania o UPAdlinie...

~~Czarna Czereśnia niezalogowany
9 godz. 23 min. temu
~~Kasztanowaty Dzwonek napisał(a): nie ma takiej siły która by mnie zmusiła do ich ''chorych '' szczepień...
nie ma takiej siły by jakimś ''ukazem'' zmusić mnie do oddania za free czegoś co sam sobie wypracowałem...
nie ma takiej siły by czymkolwiek zmusić mnie do zmiany zdania o UPAdlinie...

Nie ma sensu takich ludzi przekonywać do szczepień.
Biologia sama załatwi sprawę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.