Horus napisał(a): myślę że fajnie by się tu działo jakby tak bolesławieckie ''solidaruchy'' wniosły do ''romanowych'' projekt pomniczka niejakiego jankowskiego i postawienie go w sąsiedztwie tego już obecnego ...
wszak to ich były kapelan którego kiedyś cmokali po paluszkach ...:D
Horus napisał(a): myślę że fajnie by się tu działo jakby tak bolesławieckie ''solidaruchy'' wniosły do ''romanowych'' projekt pomniczka niejakiego jankowskiego i postawienie go w sąsiedztwie tego już obecnego ...
korniszon napisał(a):~Ciemnozielony Buk napisał(a): I z czego cieszysz korniszon, że wklejasz cieszysz, Sebastian ci pomoże.[img=1617201543_pmzlnkz.jpg]
~~Złocistożółty Winorośl napisał(a):Horus napisał(a): myślę że fajnie by się tu działo jakby tak bolesławieckie ''solidaruchy'' wniosły do ''romanowych'' projekt pomniczka niejakiego jankowskiego i postawienie go w sąsiedztwie tego już obecnego ...
Lokalesi odznaczyli swojego kleche . A ten chyba nie ma nic na sumieniu i nie będzie afery
Horus napisał(a): ''Odznaczenia te były wręczane na zasadzie: "klapa, rąsia, buźka, goździk".
każdy logicznie myślący człowiek wie że tak właśnie dzisiaj jest ...
każdy kto myśli ''po swojemu'' -wpis wyżej- będzie widział w piszącym ''dziennikarzynę ''
i co chłopku -roztropku?
gdzie ten twój szacunek do którego dosyć często wracasz a masz jak widać poważne zaległości w szacunku do innych...
pamiętaj że jeśli uważasz że ty masz prawo pisać o innych jako ''dziennikarzynach'' to nie lamentuj tu jak ja piszę o tobie jako ''solidaruchu''...;D