Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złocistożółty Winorośl niezalogowany
28 marca 2021r. o 15:00
Okazja dla panny dopaść w lesie za mrówką na spacerze pana Janeczka. Ale panna pewnie nawalona i nie ma auta.
Mija nas taka atrakcja . Znowu panna daje du py.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Śliwkowy Suchodrzew niezalogowany
28 marca 2021r. o 15:24
Horus napisał(a): pozostaje ci tylko jakiś tam nic nie znaczący ''krzewuszka'' którą ty sam być może jesteś lub twój wazeliniarski koleżka ...

ale prawdy nie oszukasz...

dlatego jesteś i pozostaniesz samotny z myślami o ''sznurze''...;D

Panna, jak będziesz mądry to nie przegapisz kilku jego wypowiedzi, kilku pograżających go zdań, w których narusza twoje dobra osobiste. Rób screeny, z tego powyżej szczególnie.
~~Ruda Inkarwilla niezalogowany
28 marca 2021r. o 15:25
~~Złocistożółty Winorośl napisał(a): Okazja dla panny dopaść w lesie za mrówką na spacerze pana Janeczka. Ale panna pewnie nawalona i nie ma auta.

To może ty cwaniaczku zaczaisz się z kijaszkiem na spacerowiczów w lesie za mrówką ?Dawno ci ktoś mordy nie oklepał ,prawda ?
~~Bladoróżowa Sośnica niezalogowany
28 marca 2021r. o 16:11
~~Złocistożółty Winorośl napisał(a): Okazja dla panny dopaść w lesie za mrówką na spacerze pana Janeczka. Ale panna pewnie nawalona i nie ma auta.

Nie przesadzaj kolego. Czyżbyś namawiał Pannezdzieckiem do czynu zabronionego? To jest karane. Celebryta nie jest wart takiego poświęcenia.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 16:39

~~Śliwkowy Suchodrzew 1 godz. 2 min. temu

Panna, jak będziesz mądry to nie przegapisz kilku jego wypowiedzi, kilku pograżających go zdań, w których narusza twoje dobra osobiste. Rób screeny, z tego powyżej szczególnie.

o to ci chodzi ''mecenasie'' od siedmiu boleści?...;D

Pannazdzieckiem 1 godz. 38 min. temu

Pocałuj w rękę w mym imieniu Panią Annę Parówa . Ileż trzeba znieść ... dla takiego bydlaka ,

nie o to?...to może to?

Pannazdzieckiem 4 godz. 37 min. temu

.Zanim mnie wyślesz do cioci Celi , to wpier ... dol masz jak w banku Parówa :)
Również za szyderstwa wobec Skornika ... :)

Dopisane 28.03.2021r. o godz. 11:53:
... i nawet Radek Różański mnie nie powstrzyma ... chociaż próbuje .

facet ma nieodparte parcie na używanie nazwisk i imion...
robił i robi to nadal w stosunku do mnie i mojej rodziny a wcześniej nawet ''sprzedał'' imię żony swojego kolegi...

tak że uważajcie zanim dacie się mu zaprosić na piwo bo to człowiek zachwiany emocjonalnie i w upojeniu alkoholowym bywa nieobliczalny...

kto mi tu odpowie bo sam Różański nigdy nie odpowiedział na to pytanie - co może kierować postępowaniem takiego człowieka?

znajdzie się ktoś?
wątpię ...;D
28 marca 2021r. o 17:54
Horus napisał(a):

o to ci chodzi ''mecenasie'' od siedmiu boleści?...;D

Wiesz, jaki jest twój problem?To się nazywa kompleks małego członka. Boli cie to, że Pannazdzieckiem ma wiele racji, kiedy cie ocenia?Masz kompleks bo jesteś taki sam, jak Pannazdzieckiem, a nawet gorszy. Taki cieciuś od betoniary, który tutaj się intelektualizuje.W rzeczywistości tyle masz intelektu, co kotek napłakał.Masz tylko szczęście w rodzaju, wyżyje się na nim, zemszczę się, pokaże wszystkim jaki to jestem wielki, ale na człowieku słabszym od siebie.Jesteś ma-lu-tki.
28 marca 2021r. o 18:01
Pannazdzieckiem napisał(a): No toś poleciał Parówa ... z ipeenkiem :D

Pannazdzieckiem, nie daj się prowokować!Za to screenuj celebryte, kiedy się rozkleja biedaczek.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2021r. o 18:02
no to ty jak widzę masz kompleks wielkiego członka...;D

ba...wielkiego człona...;D

ja nie tylko pokażę temu ''pannie'' ale też pokażę przy okazji takim jak ty jak można z takimi ''pojechać''...;D

dlaczego nadal nie odniesiesz się do skomentowania postępowania tego ''panny''?

pokazałem i tobie kilka jego postów a ty ''morda w kubeł'' ...;D

dlaczego?

bo masz właśnie kompleks ''wielkiego człona''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.