Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Srebrzystoczarny Żylistek niezalogowany
3 kwietnia 2021r. o 17:56
Panu też wesołego luja. Jak Kuba tak Kubie panie związkowiec.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 kwietnia 2021r. o 18:02
skorn napisał(a): Nadejdzie taki czas, że ty też będziesz powłóczył. Śmiechu będzie co niemiara.

Skornie , nie warto reagować na wpisy odczłowieczonego maluczkiego człowieczka , on musi kłamać jest to jego sposób na zyskanie poklasku jemu podobnych .
~~Pszeniczny Kopytnik niezalogowany
3 kwietnia 2021r. o 18:24
M21W2 napisał(a):
skorn napisał(a): Nadejdzie taki czas, że ty też będziesz powłóczył. Śmiechu będzie co niemiara.

Skornie , nie warto reagować na wpisy odczłowieczonego maluczkiego człowieczka , on musi kłamać jest to jego sposób na zyskanie poklasku jemu podobnych .

A ty nadgorliwcu myślisz ,że masz poklask u zwykłych ludzi ,zapamiętaj nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu .Twoja solidarność nie interesuje nikogo oprócz ciebie ,mimo to Wesołych Świąt zgorzkniały staruszku .
~~Niebieskawozielony Jarząb niezalogowany
3 kwietnia 2021r. o 18:30
M21W2 napisał(a): Niebieskawozielony Jarząb , przypomnij mi kto był przewodniczącą Solidarności w Sławie , czy to aby nie bliska Tobie osoba .

Przy okazji chciałbym złożyć życzenia plotkarzom .

Wesołego Alleluja .

[img=1617465042_r7r3os3.jpg]

Tak Lucek, była moja siostra Przewodniczącą S w Sławie, poprzednią zrobili prezesem do likwidacji Sławy, Czy to nie było śmieszne ,że była PZPRówka została szefem S? pisała mi , ze walczyła by ją do kryminału wsadzić za to, ile razy była u Zbycha w tej sprawie i co? yayco, swoich nie ruszali. Szkoda było jej zdrowia odeszła na szybszą emeryturę. Parę tysięcy kobiet straciło pracę dzięki takim jak Wy. A teraz klaty za to wystawiacie po blaszki.
22258
#Horus nieaktywny
3 kwietnia 2021r. o 18:37
skorn napisał(a): Nic dziwnego , że "zeszmaciłeś się u wszystkich" : )

zdania są podzielone...;D

a ''opinia'' takiego jak ty nic tu nie wnosi...:)

niespełniony moderatorze :D
nie podziękowałeś nawet niewdzięczniku za życzenia jakie ci złożyłem w dniu twojego święta...:D

byłeś aż zajęty świętowaniem?
w samotności? to zrozumiałe ...:D

3 kwietnia 2021r. o 18:42
M21W2 napisał(a): Niebieskawozielony Jarząb , przypomnij mi kto był przewodniczącą Solidarności w Sławie , czy to aby nie bliska Tobie osoba .

Przy okazji chciałbym złożyć życzenia plotkarzom .

Wesołego Alleluja .

[img=1617465042_r7r3os3.jpg]

Też Ci przesyłam życzenia :)

https://www.bing.com/images/blob?bcid=RKmcCytdU5UCKg

https://www.bing.com/images/blob?bcid=RBy15sqwVJUCMw
~~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
3 kwietnia 2021r. o 18:52
"Rosja koncentruje wojska i materiały wojenne na linii rozgraniczenia na wsch. Ukrainie. Za chwilę może tam być wojna.

A Polska w sojuszu z dwoma najbardziej prorosyjskimi politykami w UE - Salvinim i Orbanem.
Brawo Panie Premierze"

- otakiepolskiemywalczyli?
3 kwietnia 2021r. o 18:57
~~Celestynowy Cytryniec napisał(a): "Rosja koncentruje wojska i materiały wojenne na linii rozgraniczenia na wsch. Ukrainie. Za chwilę może tam być wojna.

A Polska w sojuszu z dwoma najbardziej prorosyjskimi politykami w UE - Salvinim i Orbanem.
Brawo Panie Premierze"

- otakiepolskiemywalczyli?

Szalony Antek poprowadzi na Ukrainę swój WOT :) i wezmą ich w kleszcze :) wreszcie się zemści ruski szpion za Wołyń :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza