PanM napisał(a): Janusz i Lucjan , proszę Was.
Fakt macie obaj skrajnie rozbieżne poglądy .Skrajny stosunek do religii.
Moim zdaniem to nie powód do konfliktu i wzajemnego wyszydzania.
Podaliście sobie rękę i ok.
Nie ukrywam że ja czytając te utarczki mam również Niesmak.
Każdy z Was ma prawo do wychwalania tego co mu bliskie i krytyki tego co mu obce . Tu jest Ok.
Nie ma potrzeby podpinać pod to wycieczek osobistych. Mi chyba też gdzie tam w ferworze zdarzyło. Za swoje przepraszam.
P.S Lucek , Janusz jest moim znajomym nie przyjacielem.
A co do Ciebie , nadal Cię prywatnie szanuje , bo niby dlaczego nie.[img=1604853381_1fja4kw.jpg]
M21W2 napisał(a): Janusz - Horusie - ostatni Twój wpis pozostawię bez komentarza , Przemek dzięki któremu spotkaliśmy się napisał coś co Tobie i mnie powinno dać dużo do przemyślenia .
Mnie na to stać , oby i Ciebie .
Horus napisał(a):PanM napisał(a): Janusz i Lucjan , proszę Was.
Każdy z Was ma prawo do wychwalania tego co mu bliskie i krytyki tego co mu obce . Tu jest Ok.
Nie ma potrzeby podpinać pod to wycieczek osobistych. Mi chyba też gdzie tam w ferworze zdarzyło. Za swoje przepraszam.
A co do Ciebie , nadal Cię prywatnie szanuje , bo niby dlaczego nie.[img=1604853381_1fja4kw.jpg]
Przemek ...
mamy skrajnie różne polądy...to niezaprzeczalny fakt...
i ''olał '' bym te jego wywody ale kiedy kłamie mieszając w to mnie to wybacz ale nie mogłem tego pozostawić bez odpowiedzi...
kto myśli i ma odrobinę chęci może sobie sprawdzić kto pierwszy zaczął te ''wycieczki osobiste''...;)
podaliśmy sobie rękę ?...to fakt...
na powitanie jak przystało na grzecznościowa formę powitania ...nic więcej...
reszta- NIE BĘDZIE TU PERSONALIZOWAŁ SWOICH POSTÓW a pominę je milczeniem ...
nawet te jego bzdury że coś tam niby z naszej rozmowy ujawniłem na forum...
pytam konkretnie co ?
nie odpowiedział ...
jak dla mnie niech hołubi tą swoją ''legendę o ''s''
do tego konkretnie będę się odnosił ...nie do niego ...
piszę o dudzie a on co?
traktuje to jako atak na siebie...;)
a kim on tak na prawdę jest?
czytałeś jego komentarz o Pani Maślickiej?
nie znam kobiety ale chociaż mi do jej poglądów daleko nie pisałbym o niej w takim tonie...
ktoś tam napisał po chamsku a Lucjan co?
jak zwykle...jak to on ...
podpisał się pod tym ...;)
Przemek ...ja wiem że ty jesteś w pewnych kwestiach - nazwę to ''powściągliwy'' - ale nie wymagaj tego ode mnie...;)
szanujesz mnie?
a to dziękuję ...
tak jak za te kwiaty ale facjatę to mógłbyś chociaż lekko ''uprzystojnić '' :]
~~Iliowobłękitny Starzec napisał(a): Czy wy Panowie nie możecie między sobą dyskutować gdzie indziej. Ktoś zakłada temat i zaraz wokół niego okładanie się pałkami 4 stałych tu bywalców. Spotkajcie się w parku dajcie sobie po mordzie albo umówcie się gdzieś na dyskusję a nie zanudzajcie wzajemnymi pretensjami do siebie pozostałych.
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):PanM napisał(a): Janusz i Lucjan , proszę Was.
Przemek ...
mamy skrajnie różne polądy...to niezaprzeczalny fakt...
i ''olał '' bym te jego wywody ale kiedy kłamie mieszając w to mnie to wybacz ale nie mogłem tego pozostawić bez odpowiedzi...
kto myśli i ma odrobinę chęci może sobie sprawdzić kto pierwszy zaczął te ''wycieczki osobiste''...;)
podaliśmy sobie rękę ?...to fakt...
na powitanie jak przystało na grzecznościowa formę powitania ...nic więcej...
reszta- NIE BĘDZIE TU PERSONALIZOWAŁ SWOICH POSTÓW a pominę je milczeniem ...
nawet te jego bzdury że coś tam niby z naszej rozmowy ujawniłem na forum...
pytam konkretnie co ?
nie odpowiedział ...
jak dla mnie niech hołubi tą swoją ''legendę o ''s''
do tego konkretnie będę się odnosił ...nie do niego ...
piszę o dudzie a on co?
traktuje to jako atak na siebie...;)
a kim on tak na prawdę jest?
czytałeś jego komentarz o Pani Maślickiej?
nie znam kobiety ale chociaż mi do jej poglądów daleko nie pisałbym o niej w takim tonie...
ktoś tam napisał po chamsku a Lucjan co?
jak zwykle...jak to on ...
podpisał się pod tym ...;)
Przemek ...ja wiem że ty jesteś w pewnych kwestiach - nazwę to ''powściągliwy'' - ale nie wymagaj tego ode mnie...;)
szanujesz mnie?
a to dziękuję ...
tak jak za te kwiaty ale facjatę to mógłbyś chociaż lekko ''uprzystojnić '' :]
Podły kłamco jak można odpowiadać na Twoje slogany .
Odnoś się do Solidarności , stałem w jej obronie w czasach propagandy Urbana , będę stał teraz - Urbanie - bis .
Łapy precz od tych co zrobili coś dla Polski .
Ujawniłeś w kłamliwy sposób rozmowę o Solidarności , trwała ona nie więcej niż 1 min .
Odmawiasz mi prawa oceny Pani Maślickiej , kim Ty jesteś obłudniku manipulatorze .
Dopisane 08.11.2020r. o godz. 19:11:~~Iliowobłękitny Starzec napisał(a): Czy wy Panowie nie możecie między sobą dyskutować gdzie indziej. Ktoś zakłada temat i zaraz wokół niego okładanie się pałkami 4 stałych tu bywalców. Spotkajcie się w parku dajcie sobie po mordzie albo umówcie się gdzieś na dyskusję a nie zanudzajcie wzajemnymi pretensjami do siebie pozostałych.
Przepraszam , mam wadę atakowany odpowiadam .
Proszę o wypowiedź w temacie , podyskutujemy .
M21W2 napisał(a):
Nie wyszło nie z tym podłym człowieczkiem , spotkanie a Tobą i Januszem to moja porażka i niech tak zostanie .