M21W2 napisał(a): ~~Żółtorudy Wrzosiec napisał(a): M21W2 napisał(a):
Cały Ty Januszu.
Przekonujesz się jaki to fałszywiec? Nie zasługiwał na podanie ręki co od początku wiedziałem. Szkoda na chama czasu.
Wrzosiec masz rację , Janusz jak go zwał tak zwał jednego jestem pewien , jest to człowiek o dwóch twarzach .
W towarzyskich spotkaniach zaskoczył mnie pozytywnie .
Przed komputerem wraca do insynuacji , puszcza wodze fantazji i pisze chamskie komentarze jak ten o mnie .
Jest coś co go w pewnym aczkolwiek niewielkim stopniu usprawiedliwia , typowe dziecko PRL-u przesiąknięte komunistyczną anty kościelną , anty solidarnościową propagandą jedynie słusznej partii .
Zdecydowana większość jego komentarzy to ad personam .
Uderza w osobę w celu zdyskredytowania .
Zbyt mocno przesiąkł uwielbieniem samego siebie i pogardą dla innych mających odmienne od niego poglądy .
ty czytasz co piszesz?
przed kompem ci coś ''insynuuję''?
prosto w twarz u Przemka mówiłem ci co myślę o tej twojej ''s''
nadal widzisz tu moje ''chamstwo'' bo mówienie i pisanie ci tego co myślę jest ci nie po myśli , boli...
ty nie szukaj dla mnie jakichś ''usprawiedliwień'' ...w typie ''dziecko PRL-u''
jesteś hipokrytą ...to słowo którego się najbardziej obawiasz i dlatego prosiłeś by go w odniesieniu do twojej osoby nie używać...
byłeś na jakimś marszu protestujących kobiet?...nie
ale na nadchodzący marsz ''chołoty'' biegłbyś w podskokach ...hahaha
czytaj to...
to twoja ''wizytówka''
''Zdecydowana większość jego komentarzy to ad personam .
Uderza w osobę w celu zdyskredytowania .
Zbyt mocno przesiąkł uwielbieniem samego siebie i pogardą dla innych mających odmienne od niego poglądy . ''
a teraz pierdzielnij kolejny opis swojej ''walki''
błyśnij orderami ...hahaha
widzisz jak bardzo ci pasuje jakiś wpis ''wrzośca''?
''Nie zasługiwał na podanie ręki co od początku wiedziałem. Szkoda na chama czasu.
Wrzosiec masz rację , ''
ale ktokolwiek napisze ci słowo krytyki to ''cham'' i ''ad personam''
;)
zaprzecz że o tym że powiedziałem ci w ''oczy'' jak widzę twoją ''s'' a nazwę cię tutaj wprost pospolitym łgarzem ...