Ja jestem normalny inaczej niż pan , panie Januszu T. Na Pannę plujesz pan tylko . Na pana pluje nawet Kolega Bylica z pod tyldy , bo z pod tyldy , ale przeświadczenie w granicach mojej normalności :D
I Waszeć zarzucasz Lucjanowi przynależność do esbecji ? Kiedy " zbieranie haków " stało się Waszeci hobby , co widać po scrrenie ? Jeśli to nie jest qurwa hipokryzja , to co to jest ?
Nara :)
Dopisane 08.04.2021r. o godz. 08:33:
Pannazdzieckiem napisał(a): Owszem , przed laty tutaj tego nie było . Ale pan Janusz T. postanowił zbierać haki i z pod " kwiatuszka " ... " rozruszać " forum Romanum :D ... prawdopodobnie za dwa zyle od posta , jak mawia Kolega Klucznik :D
Gdyby nie forum , reklama była by nieskuteczna :)
Im gorsza informacja , tym lepsza :D
Ale ja tam lubię Bolec.info , dzięki portalowi już wszyscy wiedzą , że Radek jest w dobrych rękach , a Lenka też ma się nie źle . Wnuczęta rosną jak na drożdżach , a Lucjan to plantator , kłamca i solidaruch . Skornik zaś jest słupołazem i korniszonem , a Kolega PRL zostanie być może " niedoinformowanym kmiotem " albo innym chamem :D
Gdzie te piękne czasy , kiedy pan Janusz T. nie miał w sobie tyle buty i hipokryzji ?
... tęsknię ... :)
Dobra idę po kołacze .
Miłego życzy cham i prostak :)
... alkoholik i złodziej , jak Jurko z Hamburga ... zapomniałem dopisać :D
ps . ponieważ jesteś inteligentnym człowiekiem Jurek " wiem , że Ty wiesz , że oni wiedzą , że jestem też wazeliniarzem " :D
Qurde miło się dyskutuje , ale nawet salmonella z pustego nie naleje :D
Bracia Lachy , Siostry Słowianki ... porozrzucani po świecie ... miłego :)