Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 6:18
PIS-PO-PRL napisał(a):
Horus napisał(a):

nie ma tam nic intrygującego...

A już myślałem, że i na nich coś masz ;)

Ja to się w ogóle dziwię , dlaczego na pulpicie Parówy nie ma folderu Pinokio .
Jako , że od lat próbuję zrozumieć o co tutaj biega i dalej nic nie wiem ... to jednak mam wrażenie , że Parówa zamierza przystąpić do klakierów żydowskiego holokaustu . Może jako pierwszy w Bolesławcu zwróci majątek tym , co mają prawa na bazie 447 do mienia bezspadkowego .

Pożyjemy . Zobaczymy . Profilaktycznie nie dam się zaszczepić :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 7:26
PIS-PO-PRL napisał(a):
Horus napisał(a):

nie ma tam nic intrygującego...

A już myślałem, że i na nich coś masz ;)

na Żydów? raczej o Żydach...sporo...
tak samo jak o czasach Adolfa ....tak samo jak o początkach polskiej państwowości i historii Rzymu czy kulturach mezoamerykańskich....
historia papiestwa i kultury Wschodu ...
coś jeszcze cię intryguje?...;)

mnie np intryguje skąd w tych ludziach forum tyle zwykłego chamstwa ?
przecież przed laty tego tutaj nie było ...
co się stało z ludzmi?
co się stało z tym forum że tu juz nigdzie nie ma jakiejkolwiek dyskusji bo zaraz pojawia się taki pzd lub skorn i zaczyna się opluwanie ...
a później typy jęczą tu zaklinając że ''to nie oni'' ...;D

po to cenckiewicz ma swój a ja swój ''ipeenek'' :D

''przenajświętrza trójca'' tam wiedzie prym ...
i dobrze wiedzą że są tam same ''perełki'' z ich wypowiedzi ;D

4335
8 kwietnia 2021r. o 7:44
Owszem , przed laty tutaj tego nie było . Ale pan Janusz T. postanowił zbierać haki i z pod " kwiatuszka " ... " rozruszać " forum Romanum :D ... prawdopodobnie za dwa zyle od posta , jak mawia Kolega Klucznik :D

Gdyby nie forum , reklama była by nieskuteczna :)

Im gorsza informacja , tym lepsza :D

Ale ja tam lubię Bolec.info , dzięki portalowi już wszyscy wiedzą , że Radek jest w dobrych rękach , a Lenka też ma się nie źle . Wnuczęta rosną jak na drożdżach , a Lucjan to plantator , kłamca i solidaruch . Skornik zaś jest słupołazem i korniszonem , a Kolega PRL zostanie być może " niedoinformowanym kmiotem " albo innym chamem :D

Gdzie te piękne czasy , kiedy pan Janusz T. nie miał w sobie tyle buty i hipokryzji ?

... tęsknię ... :)

Dobra idę po kołacze .

Miłego życzy cham i prostak :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 7:54
jeszcze wczoraj pisząc do koeżki skorna napisałeś że ''konczymy z nim dyskusję '' a dzisiaj pierwszy post i już jesteś z wpisem o mnie...

ty jesteś normalny?
czy robienie z ''mordy cholewy'' masz już we krwi?

ale tak ...kiedyś było tu inaczej ...niee było wojego chamstwa chociaż już w 2013 wpieprzałeś się w zycie innych ...

tak ..to dzięki tobie i takim jak ty skornom macie o mnie swoje folderki ...
daczego akurat wy dwaj?

daczego ludzie normalni ich nie mają?
pytanie retoryczne ....

Dopisane 08.04.2021r. o godz. 07:54:

na więcej nie mam czasu....

nicch teraz ''bylica'' się ''popisuje'' :D
4335
8 kwietnia 2021r. o 8:33
Ja jestem normalny inaczej niż pan , panie Januszu T. Na Pannę plujesz pan tylko . Na pana pluje nawet Kolega Bylica z pod tyldy , bo z pod tyldy , ale przeświadczenie w granicach mojej normalności :D

I Waszeć zarzucasz Lucjanowi przynależność do esbecji ? Kiedy " zbieranie haków " stało się Waszeci hobby , co widać po scrrenie ? Jeśli to nie jest qurwa hipokryzja , to co to jest ?

Nara :)

Dopisane 08.04.2021r. o godz. 08:33:

Pannazdzieckiem napisał(a): Owszem , przed laty tutaj tego nie było . Ale pan Janusz T. postanowił zbierać haki i z pod " kwiatuszka " ... " rozruszać " forum Romanum :D ... prawdopodobnie za dwa zyle od posta , jak mawia Kolega Klucznik :D

Gdyby nie forum , reklama była by nieskuteczna :)

Im gorsza informacja , tym lepsza :D

Ale ja tam lubię Bolec.info , dzięki portalowi już wszyscy wiedzą , że Radek jest w dobrych rękach , a Lenka też ma się nie źle . Wnuczęta rosną jak na drożdżach , a Lucjan to plantator , kłamca i solidaruch . Skornik zaś jest słupołazem i korniszonem , a Kolega PRL zostanie być może " niedoinformowanym kmiotem " albo innym chamem :D

Gdzie te piękne czasy , kiedy pan Janusz T. nie miał w sobie tyle buty i hipokryzji ?

... tęsknię ... :)

Dobra idę po kołacze .

Miłego życzy cham i prostak :)

... alkoholik i złodziej , jak Jurko z Hamburga ... zapomniałem dopisać :D

ps . ponieważ jesteś inteligentnym człowiekiem Jurek " wiem , że Ty wiesz , że oni wiedzą , że jestem też wazeliniarzem " :D

Qurde miło się dyskutuje , ale nawet salmonella z pustego nie naleje :D

Bracia Lachy , Siostry Słowianki ... porozrzucani po świecie ... miłego :)

20886
#Jurko61 nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 9:42
Chyba kiedyś dojadę do krainy moich marzeń;);)
Takiego Jurko61 chcieliby adwersarze ujrzeć ;);)[img=1617867418_jr3jzm7.jpg]

Dopisane 08.04.2021r. o godz. 09:40:

Oczywiście taki Jurko61 ;);)
NIE DO ZAAKCEPTOWANIA ;););)[img=1617867636_dxhcjar.jpg]

Dopisane 08.04.2021r. o godz. 09:42:

[img=1617867720_b5ey9rm.jpg]
11445
PanM
8 kwietnia 2021r. o 9:49
Horus napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a):
Horus napisał(a):

mnie np intryguje skąd w tych ludziach forum tyle zwykłego chamstwa ?
przecież przed laty tego tutaj nie było ...
co się stało z ludzmi?
co się stało z tym forum że tu juz nigdzie nie ma jakiejkolwiek dyskusji bo zaraz pojawia się taki pzd lub skorn i zaczyna się opluwanie ...
a później typy jęczą tu zaklinając że ''to nie oni'' ...;D

po to cenckiewicz ma swój a ja swój ''ipeenek'' :D

''przenajświętrza trójca'' tam wiedzie prym ...
i dobrze wiedzą że są tam same ''perełki'' z ich wypowiedzi ;D

***************************************************************************************************

Po co się intrygować.?
Wystarczy przeanalizować skąd się wziął niesmak w kontakcie z panemM.
Ktoś za panaM dopowiedział coś od siebie , ktoś coś wymyślił , ktoś się źle domyślił ,ktoś posądził kogoś o to czego nie było , ktoś oczekiwał że panM będzie myślał i zachowywał się tak samo jak on.
Ktoś w każdym temacie założonym przez panaM prowadzi swoje pyskówki z uczestnikami polemiki.
PanM też się z wieloma z nich nie zgadza ale nie podąża tropem interlokutorów.
W efekcie panM zorientował się że wymiany zdań z niektórymi od hemitrali , niezdarności
i kilku tyldowatych jest gorsze od kopania się z końmi a inny ktoś po " burzliwych owocnych wymianach kopniaków woli ciągać się po sądach.
Tu niestety nie ma możliwości odłączenie " irytujących ".
Wystarczy nie reagować i nie potrzeba będzie się intrygować a nawet irytować.
Pozdrawiam mimo wszystko...

P.S -TEMAT JEST O CARITAS I WOŚP [img=1617868155_s2fpvrv.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
8 kwietnia 2021r. o 10:08
Jurek , proszę Cię , już nie chwal się tym smukłym brzuszkiem :D

Braian Aldis napisał kiedyś opowieść o " brzuniobrzuchach " . Parówa tego nie czytał a ja nigdy nie miałem takiego " kaloryfera " , jak Ty . Od zawsze niedoskonały jestem i dobrze mi z tym :

Przekonałeś mnie Jurek , nie idę do roboty . Idę po piwo . Tyś hudy , ja gruby , ale jest coś takiego , co pomimo kilometrów i lat , i tuszy łączy dwa upadające alkoholiki . Ciebie nikt nie zobaczył w takim stanie , a mnie nikt nie zobaczy ... pierwszą fotkę mam na myśli oczywiście :D

No chyba , że Janusz T. zdjęcie zrobi ... i dołączy do dokumentacji procesowej :D

Mam nadzieję Jurek , że zdrówko dalej dopisuje po szczepieniu :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.