Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

22258
#Horus nieaktywny
7 kwietnia 2021r. o 20:05
spoko...już jestem ...
ja wciągam gdzieś tego dzieciaka?

ty jesteś na jakimś ''haju''?
czy tylko pijany...;D
zasypał bym cię tu kopiami postów tego ''tatusia'' co to Radziem mnie straszył ...
ba ...nawet chciał tu podawać numer telefonu dzieciaka...:D

i ty piszesz że ja w coś ''wciągam '' tego biedaka? :D
jeszcze napisz że to nie jego tatuś a ja pisałem że to suka'' była ...

otrzeźwiej ...;D

jego wnuki czy wnuczki też ''wciągam''? :D

~Malachitowa Rogownica ................. godz ................

Panna chleje dalej bogu , bo zapomina o Promieniu . Radek i Kacha mają się dobrze , a moja wnusia ... nie wiem jak będzie miała na imię , ale Wojtuś to jest dopiero szatan ... do pięt mu Męska Qurwo nie dorastasz

Donosicielu , kłamco ,

to ja tu pisałem o Radziu?...;D

jak dla mnie to obaj mogą się wspólnie zapić na umór...[img=1617818721_6nua5f1.png]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
7 kwietnia 2021r. o 20:12
Panie, Caritas pomaga również ofiarom wojen. kataklizmów i nieszczęść naturalnych poza granicami Polski.
~~Srebrzystoczarny Żylistek niezalogowany
7 kwietnia 2021r. o 20:39
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Panie, Caritas pomaga również ofiarom wojen. kataklizmów i nieszczęść naturalnych poza granicami Polski.

Caritas nawraca murzyńskie dzieci. Uczy je modlitwy a w tym czasie powinny się uczyć jak przeżyć w buszu. Jak wybudować sobie buszmeńską chate i jak upolować małpke na obiadek.A tu modlitwenik najważniejszy.
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
7 kwietnia 2021r. o 20:55
"małpkę na obiad",:)
o małpkach to dużo wiedział taki jeden polityk,....były:)
18442
PIS-PO-PRL
7 kwietnia 2021r. o 20:58
Ten plik "żydzi"

intrygujący :D

PIS=PO=PRL
~~Złotożółta Bylica niezalogowany
7 kwietnia 2021r. o 21:00
Horus napisał(a): spoko...już jestem ...

czy tylko pijany...;D
zasypał bym cię tu kopiami postów tego ''tatusia'' co to Radziem mnie straszył ...

otrzeźwiej ...;D

Panna chleje dalej bogu , bo zapomina o Promieniu . Radek i Kacha mają się dobrze , a moja wnusia ... nie wiem jak będzie miała na imię , ale Wojtuś to jest dopiero szatan ... do pięt mu Męska Qurwo nie dorastasz

Donosicielu , kłamco ,

jak dla mnie to obaj mogą się wspólnie zapić na umór...[img=1617818721_6nua5f1.png]

Śmietnik na pulpicie widzę taki sam jak w głowie.

Dziwnym trafem chwilę po tym, jak chwaliłeś się, że byleś w Domu Dziecka niby coś tam pomagać a tak naprawdę na przeszpiegach napisał ktoś na forum, że dzieciak Panny jest w Domu Dziecka, co ty masz ludzi za durniów, że się nie kapną, że to ty pisałeś spod tyldy ? Kto tak robi ? Największa menda. Jeszcze insynuujesz, że z dzieciakiem jest coś nie tak i to na publicznym forum, gdzie czyta on, jego koledzy. MENDA !!!
22258
#Horus nieaktywny
7 kwietnia 2021r. o 21:30
PIS-PO-PRL napisał(a): Ten plik "żydzi"

intrygujący :D

nie ma tam nic intrygującego...

to folder z linkami które mnie zaciekawiły i fragmenty tekstów z pdf-ów ...

proszę ...

(....)Podczas procesu Eichmanna w zagrodzie dla świadków stanął… legendarny bohater, partyzant z getta wileńskiego, poeta Holokaustu Abba Kovner. Jak przystało na poetę, salę sądową wypełnił szlochem obecnych, skarcił parokrotnie sędziów, którzy starali się mu przypomnieć, że to sala sądowa a nie scena…
Zupełnie inaczej przedstawia go Chaim Lazar w swej książce „estruction and Rebelion” („Zagłada i Powstanie”;). Oto Abba Kovner sam mianuje się dowódcą oddziału zbrojnego Hashomer Hatzair, gromadzi broń, szkoli ludzi, przygotowuje się do walki.
Ale w dziwny sposób nigdy nie wykorzystuje tych sił do walki w getcie, do obrony Żydów. Zamiast tego wchodzi w układy z przewodniczącym Judenratu Wilna Gansem i szefem policji żydowskiej Desslerem. Zawierają między sobą umowę: oni nie przeszkadzają jemu i nie ruszają jego ludzi, on nie miesza się do ich spraw. Gdy przyjdzie moment końcowy, pozwolą im opuścić getto. Wszyscy trzej zgadzają się z punktem widzenia dra Weizmana i Nathana Shwalba z Żydowskiej Agencji w Szwajcarii.(...) ''

jest też folder ''adolf'' z pamiętnikami lekarza Adolfa ...Żyda ;) leczącego matkę Adolfa ...

o otwarcie innychnie zabiegaj bo niektóre z nich to ''top secret''

cholerny serwer ...;)

:D [img=1617823342_wghrdgd.png]

Dopisane 07.04.2021r. o godz. 21:30:

~~Złotożółta Bylica napisał(a):
Horus napisał(a): spoko...już jestem ...

czy tylko pijany...;D

otrzeźwiej ...;D

Donosicielu , kłamco ,

Śmietnik na pulpicie widzę taki sam jak w głowie.

Dziwnym trafem chwilę po tym, jak chwaliłeś się, że byleś w Domu Dziecka niby coś tam pomagać a tak naprawdę na przeszpiegach napisał ktoś na forum, że dzieciak Panny jest w Domu Dziecka, co ty masz ludzi za durniów, że się nie kapną, że to ty pisałeś spod tyldy ? Kto tak robi ? Największa menda. Jeszcze insynuujesz, że z dzieciakiem jest coś nie tak i to na publicznym forum, gdzie czyta on, jego koledzy. MENDA !!!

co ty pieprzysz?
ja byłem tam w czymś pomagać?
sprawdź co było pisane to unikniesz durnot jakie tu wypisujesz...;D
ja pisałem to skąd dzieciak przychodzi?
czyli teraz wszystkie posty gdzie ludzie piszą jak widzą tego typa to moje posty? ;D

ja coś ''isynuuję''?

teraz cię boli że jego koledzy czytają ?
a jak jego ''tatuś '' tu pisze o moich dzieciach to już ok

nie będzie mnie tatuś zaczepiał -jak wiele razy obiecywał to i ja będę go pomijał...
~~Złotożółta Bylica niezalogowany
7 kwietnia 2021r. o 21:42
Horus napisał(a): co ty pieprzysz?
ja byłem tam w czymś pomagać?
sprawdź co było pisane to unikniesz durnot jakie tu wypisujesz...;D
ja pisałem to skąd dzieciak przychodzi?
czyli teraz wszystkie posty gdzie ludzie piszą jak widzą tego typa to moje posty? ;D

ja coś ''isynuuję''?

teraz cię boli że jego koledzy czytają ?
a jak jego ''tatuś '' tu pisze o moich dzieciach to już ok

nie będzie mnie tatuś zaczepiał -jak wiele razy obiecywał to i ja będę go pomijał...

Byłeś na przeszpiegach. A później spod tyldy pisałeś o jego dzieciaku, jak ostatnia menda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!