#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 kwietnia 2021r. o 10:44
... w Photoshopie , albo w Corelu ... Janusz nie daj się prosić :)Komputerowa grafika , którą całkiem nieźle posługuje się Jurko z Hamburga i twoją domeną może się stać :D
... qurde to moje pieprzone wazeliniarstwo , kiedy ja się pozbędę tej przypadłości Stwórco ? :).
Jurek , ale co powiesz na to :
To Głupia Parówa mi zapodał , kiedy mówię , że dobrze , to , mówię . Kiedy mówię , że źle , to też mówię prawdę ... gdyby nie Parówa nie wiedział bym , że taki wspaniały kawałek muzy powstał :)
Czasami próbuję za MaksaKolonko robić ... mówię , jak jest :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
praktycznie wszystkie posty o mnie ...
to uważacie za normalne?
jeden pize że jest normalny ale ''inaczej'' i z tym akurat ię zgadzam bo nie raz dawał tu tego przykłady a i dzisiaj każdy jego pst ma swoje ''normalne '' odniesienie... :D
ktoś inny zadaje sobie pytanie czy mam folderek z ''bolecnautami''
otóż nie mam bo tylko trzech ( na szczęście ) mamy tu na forum takich chamów którym postaanowiłem poświęcić uwagę ...
reszta -w tym ''kwiatuszki'' mnie nie interesują pomimo tego że też nie przebierają w słowach...
panM to też oddzielna historia bo teraz nagle wypisuje swoje żale i też uważa że ''ktoś tam ;) woli ciągać się po sądach'' co jest bzdurą i pewnym fałszem z jego strony bo internet nie zapomina ...;)
ludzie też ...
to ze panM nie reaguje tak jak powinien to jego sprawa ale ja nie pozwolę wyzywać się od ''qur...w'' czy ''męskich dziwek''
resztą chwilowo pomijam...
bo jak reagować kiedy czyta się post takiego typa gdzie wspomina o ''najeździe na chatę''?
bo jak reagować jak typ straszy mnie synkiem ?
żałosne ...
ciekawe jest też to że wszystkim komentującym dziwnym trafem te wyzwiska nie przeszkadzają i pomijają je milczeniem ...
to normalne?
tak ...ten portal to już nie to samo co za czasów erjotek , Hegemona , Sentinela ,Byla czy ...nie ma sensu wymieniać innych ...
te czasy się skończyły z chwilą kiedy pzd. postanowił kilka spraw tu upublicznić ...
za czasów wspomnianych moderatorów taki ktoś jak pzd nie miałby szans na istnienie...zresztą jest kilka przykładów kiedy był moderowany a nawet ''banowany '' za chamstwo ...
czyż nie?
tak ...tamte czasy odeszły z chwilą kiedy zaczął bezczelnie wpieprzać się w życie innych jednocześnie nie potrafiąc zrobić porządku wokół siebie...
za nim poszedł skorn i ostatnimi czasy w2 ...
ale ja pamiętam niejakiego altera -obecnie w konspirze ale jego ''oddech'' tu często czuć ;D który mnie tu straszył ''odpowiedzialnością '' za krytykę pisio.rów
...pamiętam też niejaką ''omieg'' , jej powielane ciągle te same ''tasiemce '' i też jej straszenie ...za ''ataki na wiarę '' i chyba ''uczucia religijne'' ...;D
i co?
dzisiaj w chamstwie bryluje pzd i jego godny uczeń któremu też dzisiaj trudno się przyznać do tego jak swojego ''mistrza '' swego czasy wyzywał od oszustów i złodziei...
i właśnie dlatego mój ''ipeenek'' ma rację bytu ...
właśnie dlatego tacy jak wyżej wymienieni wiedzą że w każdej chwili mogę im zacytować ich własne słowa...
a teraz ''jarajcie '' się dalej ...;D
kawę sobie zrobię ...
#Pannazdzieckiem nieaktywny 8 kwietnia 2021r. o 15:01
Życie Parówa ...
Moja żonka nie nauczyła mnie nienawiści ... tyś moim mentorem . A to suka była :)
Były " przyjacielu " sięgnij do ipeenku i pochwal się , kto autorem " zeszmaconego " . Może nawet jaką rogatywkę dostaniesz za prawdę na ławie :D Jak Żołnierz Wolności Jaruzela.
Parówa , za prawdę powiadam ci ... gdyby nie ty , już nie chciało by mi się pisać na gościnnych łamach Bolca .
Mętorze :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Moja żonka nie nauczyła mnie nienawiści ... tyś moim mentorem . A to suka była :)
Były " przyjacielu "
Parówa , za prawdę powiadam ci ... gdyby nie ty , już nie chciało by mi się pisać na gościnnych łamach Bolca .
twoje ''zycie ''..
dlaczego ta ''suka'' dała ci dzieci?
czy dzieci wiedzą że według słów ''tatusia'' to ''suka '' ich urodziła?
przecież wczoraj obiecałeś koleżce że kończysz pisanie do mnie ...;D jestem nadal za tym byś w końcu dotrzymał słowa...
ty usilnie wracasz do mnie bo nikt normalny już z tobą nie chce pisać ...
to cała historia...
pisz o chemitralach a może poszkaj sobie nowych ''promieni'' ...;D
Horus napisał(a): co się stało z tym forum że tu juz nigdzie nie ma jakiejkolwiek dyskusji bo zaraz pojawia się taki pzd lub skorn
Jak będziesz łgał albo wplatał prywatę do dyskusji to zawsze możesz liczyć na moje pojawienie się. A że łżesz w zasadzie za każdym razem, jak coś tu naskrobiesz, to takie są efekty.
Głęboko w tyle mam twoje pliki czy foldery z moim nickiem, hipokryto. : )
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.