M21W2 napisał(a): ...A tak na poważnie - jak to łatwo pisać bzdety anonimowo , ja za parę miesięcy nadal będę Lucjanem a Pan zniknie jako jakiś inny kwiatek , komu odpowiem - a nie mówiłam .
Pannie - Piotrowi nie odpuszczę sam go osądzę .
Polecam Panu wysłuchanie kolegi po fachu .
Właśnie wróciłem z roboty Drogi Lucjanie , ale od poranka chciałem apelować do Bolecnautów i Bolecnautek , jak Kolega i zapewne Koleżanka ... Zawciąg i Wiesiołek ... nie pytaj mnie Lucjanie Who is Who :D Nie miałem przyjemności poznać w realu , podobnie , jak Ciebie Drogi Lucjanie .
NIE LINCZUJMY LUCJANA :) za podejmowane decyzje !! .
Ponoć żyjemy w wolnym kraju , gdzie prawda jest najwyższą wartością ...
he , he , he ... jak mawiał mój zmarły Przyjaciel Artur z Radogoszczy :)
Ale piszą co ja myślę i wiem od lat :) Posłuchaj Ich proszę :) Analizuj fakty i doniesienia z różnych źródeł :) Kiedy Enstein publikował Małą Teorię Względności ... ja nic z tego nie łapię pomimo wielokrotnych prób , to uznane autorytety też mówili , że to się kupy nie trzyma , jak szatan Buhaułkowa mówił do Kanta :
" Jam cząstką tej siły co wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro "
Goethe
Dzisiaj jest podobnie . Uznane autorytety kupy się trzymają , a jak wiadomo pnie i gówno zawsze z prądem płynie ... tylko niepokorni przeznaczeni do odstrzału byli niewolnicy ... pod prąd , jak ... jak mu tam było ... korzystając z wentkarskich terminów ... śledź , szczupak ... pstrąg ... nie wiem , nie znam się Drogi Lucjanie .
Chamy i prostaki i plantatorzy o niczym pojęcia nie mają , jak widać po naszej dyspucie.
Biję wierzę wiary Drogi Lucjanie na G8 ... skoczkiem :)
Twój ruch :)