~GRAżYNA napisał(a): A ja nie polecam zespołu Pana Misuna.miałam okazje słyszeć ich dwa razy i dwa razy pod koniec piosenki można było dopiero sie domyślić co grali.powodem nie było wcale brak zdolności muzycznych bawiących się.ten zespół ma swój styl,który nie rozbawia gości .no ale kiwać się przy nich można.a do tego jeszcze są bardzo mocno zadufani w sobie jako muzycy sławy światowej.nie są zbyt grzeczni w rozmowie.niby nic ale pokazują że od nich wszystko zależy-jakość zabawy .maja prawie racje - tylko słabiutko coś z tym graniem,a wokal tragedia.no ale są gusty i guściki.najlepiej posłuchać jak gdzieś grają.powodzenia w szukaniu tego kto przypadnie pod nogę i do ucha.
Jezeli operujesz nazwiskami to uwazaj co robisz ????!!! Znam tego Pana jest bardzo niezadowolony bo dzwoniłem do niego. jezeli Ci sie nie podoba zamów sobie disco polo bo chyba taki poziom reprezentujesz??Z tego co wiem w przyszłym roku maja tylko 6 sobót wolnych coś w tym jest ???Bawiłem sie na weselu jak grali sa super. Jestes blondynką???? jak tak to sori.