~aniołek napisał(a): Jan uważam że kazdy zespół jest dobry ale na swoj sposób. Jednak uważam że TAKIE TRIO jest najlepsze w końcu wokalistka została zmieniona śpiewa jak anioł i wygląda jak anioł ma zaledwie 18 lat ale rewelacyjnie spiewa dodaje calemu zespołowi uroku cała soba jestem kobietą ale bylam tydzień temu jak grali na weselu i jeszcze tydzień wcześniej i moj mąż nie mógł przestac o niej mówic wiele ludzi mówiło że sie tam jej talent marnuje. namiar na ten zespoł to 696622446 TAKIE TRIO naprawde warto nikt nie pożałuje :) :) :) !! !! !!
amiolek a ja uwazam ze robisz autoreklame tak sie sklada ze bylem na weselu gdzie szopke odstawilo takie trio sa dwie nowe osoby kopletnie niezgrane dlugie przerwy miedzy piosenkami w kazdym bloku totalna kicz dobre no ognisko a nie wesele JA TAKIE TRIO ODRADZAM !! !! !! !! !! !! !! !! !! to niejest ten sam zespol co kiedys (wstarym skladzie byli rewelacyjni) !! !! !! !! !! i jak mozna nazywac aniolem kogos kto wygladem przypomina kaczynskich niemiecka gazeta uzyla innego porownania