Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~b niezalogowany
1 października 2007r. o 21:41
Jeszcze się taki nie urodził - co by wszystkim dogodził...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~obiektywny niezalogowany
1 października 2007r. o 23:20
~aniołek napisał(a): Jan uważam że kazdy zespół jest dobry ale na swoj sposób. Jednak uważam że TAKIE TRIO jest najlepsze w końcu wokalistka została zmieniona śpiewa jak anioł i wygląda jak anioł ma zaledwie 18 lat ale rewelacyjnie spiewa dodaje calemu zespołowi uroku cała soba jestem kobietą ale bylam tydzień temu jak grali na weselu i jeszcze tydzień wcześniej i moj mąż nie mógł przestac o niej mówic wiele ludzi mówiło że sie tam jej talent marnuje. namiar na ten zespoł to 696622446 TAKIE TRIO naprawde warto nikt nie pożałuje :) :) :) !! !! !!
amiolek a ja uwazam ze robisz autoreklame tak sie sklada ze bylem na weselu gdzie szopke odstawilo takie trio sa dwie nowe osoby kopletnie niezgrane dlugie przerwy miedzy piosenkami w kazdym bloku totalna kicz dobre no ognisko a nie wesele JA TAKIE TRIO ODRADZAM !! !! !! !! !! !! !! !! !! to niejest ten sam zespol co kiedys (wstarym skladzie byli rewelacyjni) !! !! !! !! !! i jak mozna nazywac aniolem kogos kto wygladem przypomina kaczynskich niemiecka gazeta uzyla innego porownania
~lola niezalogowany
1 października 2007r. o 23:52
a jak tam stece grają młodzi czy starzy którzy są lepsi słyszałem że są najdroś : ?? ??
~obiektywny niezalogowany
2 października 2007r. o 0:14
aniolek a ja uwazam ze robisz sobie autoreklame tak sie sklada ze bylem na weselu gdzie szopke odstawilo takie trio sa dwie nowe osoby w zespole zespol kompletnie niezgrany dlugie przerwy miedzy piosenkami w kazdym bloku, dobre to jest ale na ognisko a nie na wesele ,totalny kicz JA TAKIE TRIO ODRADZAM !! !! !! !! !! !! to nie jest ten sam zespol co kiedys(w starym skladzie byli rewelacyjni !! ) i jak mozna nazywac kogos aniolem kto wygladem przypomina kaczynskich niemiecka gazeta uzyla innego porownania
~ania niezalogowany
2 października 2007r. o 0:16
śzajwaj grał dobrze ale z kaśką i krzyśkiem a teraz z tą nową damą i nowym kolesiem to trzeba się zastanowić : ?? ?? ?? ?? ??
~pl niezalogowany
2 października 2007r. o 9:12
kaska z krzyskiem zrobili nowy zespol jest perkusja ,trabka ,skrzypce ,klawisze i doskonaly wokal robia dobra robote nieznam nazwy ale mam kontakt 668 12 42 69 POLECAM !! !! !!
~felek niezalogowany
2 października 2007r. o 9:13
wiem kto to napisał i to nie wokalistka takie trio jedni lubią stary skład tego zespolu drudzy nowy dla mnie i stary i nowy są dobrzy.Nie narzekam.
~kogut niezalogowany
2 października 2007r. o 9:27
ja mysle ze jezeli to ta mala napisala na siebie sama takie dobre slowa to po to zeby moze ratowac sobie sytuacje no nie wie mloda jest boi sie i jeszcze nic nie wie o zyciu. moim zdaniem ta strona wogole jest nie potrzebna
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!