~ napisał(a): jezeli Ci sie nie podoba zamów sobie disco polo [...]
Disko polo i biesiada to chyba najbardziej netralna muzyka na wesele. Wesoła i skoczna, w sam raz do zabawy. Pamiętajcie że na wesele idzie się dla zabawy, nie dla koncertu.
Na moim weselu nie chcę innego repertuaru, niż własnie takie skoczne utworki + coś z obecnych i minionych hitów radiowych. A mówiac hity mam na myśli np. Kombi, Wilki itd. I obowiązkowo "Genowefa" Leszczy.
Pamiętajcie, że wesele robicie głównie dla gości, nie dla siebie. Wasz gust muzyczny liczy się tutaj najmniej. Chyba, że chcecie sami tanczyc na parkiecie pod okiem znudzonych i "nierozkeconych" znajomych i rodziny
Dopisane 30.09.2007r. o godz. 12:12:
~ napisał(a): jezeli Ci sie nie podoba zamów sobie disco polo [...]
Disko polo i biesiada to chyba najbardziej netralna muzyka na wesele. Wesoła i skoczna, w sam raz do zabawy. Pamiętajcie że na wesele idzie się dla zabawy, nie dla koncertu.
Na moim weselu nie chcę innego repertuaru, niż własnie takie skoczne utworki + coś z obecnych i minionych hitów radiowych. A mówiac hity mam na myśli np. Kombi, Wilki itd. I obowiązkowo "Genowefa" Leszczy :D:D:D
Pamiętajcie, że wesele robicie głównie dla gości, nie dla siebie. Wasz gust muzyczny liczy się tutaj najmniej. Chyba, że chcecie sami tanczyc na parkiecie pod okiem znudzonych i "nierozkeconych" znajomych i rodziny