~~Bolek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolek napisał(a): ~~jur napisał(a): Ktoś napisał: ~~Były Bolesławianin napisał(a): Gdy jeszcze mieszkałem w Polsce w Bolesławcu czytałem i pisałem na tutejszym forum
Teraz gdy po dłużej przerwie tu zajrzałem i poczytałem ,jestem przerażony ,napisać że IQ większości tu piszących spadło do najniższego możliwego poziomu to mało .
Wygląda to tak jak by umożliwiono pacjentom z Bolesławieckiego szpitala psychiatrycznego w ramach jakiejś terapii pisanie na tym forum .
Tak jak by pisali pacjęci z dwóch walczących że sobą sal szpitalnych ,z tęczowej i moherowej
Do tego jakiś psychol wyzywający matki wszystkich piszących na forum.
Inny ma Joba na temat niemieckiej partii AFD , jeszcze inny pacjent wszędzie widzi kacapów a kocha nazistów z Ukrainy .
Jeszcze inni walczą ze sobą o jakiś czajnik .
Jeszcze brakuje Napoleona toczącego bitwę z Hannibalem pod Grunwaldem
Na palcach jednej ręki można policzyć osoby normalne z którymi można podyskutować
Po pierwszym zdaniu poczułem że śmierdzisz PiSem .
Napisała Pannazdzieckiem. He, he
Sorry to na pewno Janusz.
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
Za wystraszenie komisji śledczej ds pegasusa ;)
Ty pacanie to dopiero byś się wystraszył jak by miękiszon ,przystawił ci spluwę do tej pustej łepetyny !
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
Ty pacanie to dopiero byś się wystraszył jak by miękiszon ,przystawił ci spluwę do tej pustej łepetyny !
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
Przystawił w obecności Policji ? Nie zareagowali? Cicho...Ziobro idzie ! :-)
A co by było jak by opowiedział o przyjaźni Nowaka, Tuska i zegarków ? Lepiej zacząć pracę o 8.30 i zakończyć 9.48 niż słuchac prawdy .
Kujda , ale z ciebie dzban.
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Jest wniosek o nałożeniu kary aresztu dla Ziobry.
Za co?
Przystawił w obecności Policji ? Nie zareagowali? Cicho...Ziobro idzie ! :-)
A co by było jak by opowiedział o przyjaźni Nowaka, Tuska i zegarków ? Lepiej zacząć pracę o 8.30 i zakończyć 9.48 niż słuchac prawdy .
Tak Wam waszą prawdę przedstawiają, tylko prawda, ale chyba taka radziecka gazeta:
To jak to jest pis.orki, od kilku dni wbijano wam do główek, że były prezes rządowej agencji rezerw jest już na wolności i jak zwykle prokuratura się zbłaźniła a tu okazuje się że on dalej siedzi w londyńskim areszcie. Kolejny raz sobie z was zakpiono, wciskają wam a wy łykacie wszystko.
~~xxx napisał(a): Jedno co PISowscy złodzieje i szubrawcy ustalili to to ,że PO żarło w knajpie ośmiorniczki w cenie 20 zł porcja oraz wychwycili ,że Nowak nie wpisał do oświadczenia majątkowego zegarka za 15 tysięcy .Sami kradli miliony zgodnie z prawem jak to mawiał Horała i nie muszą oddawać !