Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pilne spotkanie wolontariuszy WOŚP
~~Szmaragdowy Miskant niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 17:31
PiSie głąby, wbijcie sobie do tych waszych tępych PiSich łbów, że im więcej będziecie najeżdżać na WOŚP, tym więcej Polaków na nią wpłaci.
Taki podprogowy imperatyw, którego działania i tak nie pojmujecie:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pytanie 2 niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 17:36
~~Jasnofioletowy Żagwin napisał(a): Przed chwilą widziałam nagranie z prośbą żeby Owsiak pokazał faktury to dziennikarz został przez Owsiaka zwyzywany i wyrzucony i konferencji.
Czego się boi.Taki czysty kryształowy.

,,zwyzywany i wyrzucony i konferencji.''
Naprawdę tak było ? Jaki to dziennikarz i czy Jurek nazwał go PISim xujem ?
~~Zarumieniona Gynostemma niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 19:12
~~Ruda Papryka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowy Topinambur napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?

Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".
Tak Morawiecki można zobaczyć oświadczenie majątkowe, ale osoby z PiS są problem Pana Premiera i jego wyznawców
Przekazał .to prawda .a wiesz dlaczego? Żeby to sobie odpisać z podatku.
Ty też tak możesz odpisać

Co mogę odpisać z podatku? 100 zł?
~~Białobrązowa Perowskia niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 19:26
~~Szmaragdowy Miskant napisał(a): PiSie głąby, wbijcie sobie do tych waszych tępych PiSich łbów, że im więcej będziecie najeżdżać na WOŚP, tym więcej Polaków na nią wpłaci.

Tylko dziwny czlowiek daje się okradać i jeszcze ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
Chyba rzeczywiście musi w tych spotach być przekaz podprogowy który działa tylko na POzytywnych inaczej.
Ja swoje pieniądze wydaję na siebie i moją rodzinę , A nie na Owsiaka i jego familię. Niestety muszę dopłacać z podatków do tego wszystkiego co jest mu "użyczane" przez samorządy i organizacje społeczne.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 19:29
~~Białobrązowa Perowskia napisał(a): Tylko dziwny czlowiek daje się okradać i jeszcze ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
Chyba rzeczywiście musi w tych spotach być przekaz podprogowy który działa tylko na POzytywnych inaczej.
Ja swoje pieniądze wydaję na siebie i moją rodzinę , A nie na Owsiaka i jego familię. Niestety muszę dopłacać z podatków do tego wszystkiego co jest mu "użyczane" przez samorządy i organizacje społeczne.

Tylko dziwny czlowiek może cos takiego napisać

Zastosowana autokorekta

~~Zarumieniona Gynostemma niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 20:00
~~Białobrązowa Perowskia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Miskant napisał(a): PiSie głąby, wbijcie sobie do tych waszych tępych PiSich łbów, że im więcej będziecie najeżdżać na WOŚP, tym więcej Polaków na nią wpłaci.

Tylko dziwny czlowiek daje się okradać i jeszcze ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
Zastosowana autokorekta

Super.to nie dawaj ale jeśli spotka cię lub twoja familie coś złego i będziesz musiał ratować życie to proszę nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez WOŚP.I lecz się prywatnie w prywatnych klinikach
~~Ruda Papryka niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 20:08
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białobrązowa Perowskia napisał(a): Tylko dziwny czlowiek daje się okradać i jeszcze ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku.

Tylko dziwny czlowiek może cos takiego napisać
Zastosowana autokorekta

Obrażacie ludzi myślących inaczej. Jeżeli jesteście tacy w porządku popierając WOŚP, to dlaczego z puszkami wysyłacie wolontariuszy pod kościoły po mszach,.Wyślijcie ich do biur poselskich KO, do tych , którzy jechali wspierać KO na marszu z transparentami z 8 gwiazdkami, do działaczy KO,SLD, Trzeciej Drogi, bądźcie szczodrzy, pokażcie wszystkim, że padł nowy rekord. Dlaczego oczekujecie, że inni muszą się składać dla polityka KO Jureczks.
~~Ruda Papryka niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 20:14
~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białobrązowa Perowskia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Miskant napisał(a): PiSie głąby, wbijcie sobie do tych waszych tępych PiSich łbów, że im więcej będziecie najeżdżać na WOŚP, tym więcej Polaków na nią wpłaci.

Zastosowana autokorekta
Super.to nie dawaj ale jeśli spotka cię lub twoja familie coś złego i będziesz musiał ratować życie to proszę nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez WOŚP.I lecz się prywatnie w prywatnych klinikach

Większość sprzętu w szpitalach publicznych kupowane jest z pieniędzy budżetu państwa oraz samorządu, Każdy płaci składkę zdrowotną dlatego ma prawo korzystać z państwowej służby zdrowia.Zresztą teraz Ministrą zdrowia jest działaczka KO i przed wyborami obiecano, że nastąpi duża poprawa w działaniach sluzby zdrowia, a wiec nie widzę potrzeby zbierania pieniędzy przez WOŚP
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza