~~Szafranowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?
Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".
Tak Morawiecki można zobaczyć oświadczenie majątkowe, ale osoby z PiS są problem Pana Premiera i jego wyznawców
Przekazał .to prawda .a wiesz dlaczego? Żeby to sobie odpisać z podatku.
~~Szafranowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nadżółkła Niezapominajka napisał(a): Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....
Mój ojciec był alkoholikiem.matce też niewiele brakowało..ja nie pije alkoholu.nikt nie odpowiada za błędy swoich rodziców i nie ponosi za nie odpowiedzialności .Błędów się nie dziedziczy .Głupim się staje .
Ale system wartości wynosi się z domu.
System wartości nabywa się z wiekiem a nie wynosi z domu.
~~Żółtawobrunatny Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Topinambur napisał(a):system wartości wynosi się z domu rodzinnegoKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nadżółkła Niezapominajka napisał(a): Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....
Mój ojciec był alkoholikiem.matce też niewiele brakowało..ja nie pije alkoholu.nikt nie odpowiada za błędy swoich rodziców i nie ponosi za nie odpowiedzialności .Błędów się nie dziedziczy .Głupim się staje .
Ale system wartości wynosi się z domu.
System wartości nabywa się z wiekiem a nie wynosi z domu.
~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Topinambur napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?
Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".
Tak Morawiecki można zobaczyć oświadczenie majątkowe, ale osoby z PiS są problem Pana Premiera i jego wyznawców
Przekazał .to prawda .a wiesz dlaczego? Żeby to sobie odpisać z podatku.
Ty też tak możesz odpisać
~~Przemyśl napisał(a): Wpłacę jeżeli powstanie komisja do spraw
Wielkiej orkiestry i Owsiak rozliczy się co do centa , jak wszystkich to wszystkich przez Donaldowe Sito …#
~~Przemyśl napisał(a): Wpłacę jeżeli powstanie komisja do spraw
Wielkiej orkiestry i Owsiak rozliczy się co do centa , jak wszystkich to wszystkich przez Donaldowe Sito …#