Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pilne spotkanie wolontariuszy WOŚP
~~Zarumieniona Gynostemma niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 19:07
~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?

Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nadżółkła Niezapominajka niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 20:03
Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....
~~jerzy niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 20:09
~~Śliwkowa Tygrysówka napisał(a): Ile Owsiak przytula z tego kasy, ktoś wie?

jest napisane w statucie wośp
~~ niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 20:34
~~Nadżółkła Niezapominajka napisał(a): Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....

Jeżeli ty tatusiu wypisujesz bzdurne posty to nie znaczy , że twój synek również będzie to również czynił.
Kapujesz??
~~Szafranowy Topinambur niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 20:49
~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?

Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".

Tak Morawiecki można zobaczyć oświadczenie majątkowe, ale osoby z PiS są problem Pana Premiera i jego wyznawców
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 20:54
~~Nadżółkła Niezapominajka napisał(a): Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....

Joanna Kurska od 2016 r. przepracowała w Telewizji Polskiej 13 miesięcy. Do 2023 r. państwowy nadawca przelał na jej konto 1 mln 532 tys. zł. Oznacza to, że za miesiąc pracy otrzymywała średnio 117 tys. zł.
~~Zarumieniona Gynostemma niezalogowany
17 stycznia 2024r. o 22:28

Mój ojciec był alkoholikiem.matce też niewiele brakowało..ja nie pije alkoholu.nikt nie odpowiada za błędy swoich rodziców i nie ponosi za nie odpowiedzialności .Błędów się nie dziedziczy .Głupim się staje .
~~Szafranowy Topinambur niezalogowany
18 stycznia 2024r. o 0:17
~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nadżółkła Niezapominajka napisał(a): Zobaczcie w internecie kim był ojciec owsika i wszystko jasne. Dziecko resortowe a ojciec ubek .Wspólnik Rydzyka- Rydzyk wykorzystuje starych ludzi do powiększania swojej prywaty a owsik małe dzieci.....

Mój ojciec był alkoholikiem.matce też niewiele brakowało..ja nie pije alkoholu.nikt nie odpowiada za błędy swoich rodziców i nie ponosi za nie odpowiedzialności .Błędów się nie dziedziczy .Głupim się staje .

Ale system wartości wynosi się z domu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza