Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przemyt narkotyków wartych niemal półtora miliona złotych
~~Rumiany Goździk niezalogowany
6 godz. 38 min. temu
Kto to??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
6 godz. 29 min. temu
Zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyki i zakończy się przemyt. A CBŚP złapali osobę która była wystawiona i znaleźli tylko 4kg a 20 kg przejechało.
~~Pawa Porzeczka niezalogowany
6 godz. 19 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyki i zakończy się przemyt. A CBŚP złapali osobę która była wystawiona i znaleźli tylko 4kg a 20 kg przejechało.

Ooo. Ale fachowiec się odezwał. Po prostu frajer połakomił się na łatwą kasę , bo dorabia za kierowcę na komisie i liczył na szybki strzał a tu odstrzał. Mniej tego gówna na rynku. Dowalić gnojowi i tyle. Trawka jak najbardziej , jak ktoś pali i lubi to owszem ,ale nie te wynalazki.
6 godz. 17 min. temu
Polska to piękny kraj z historią ale rządzących to mamy idiotów od 4 dekad. Zamiast zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyków w Polsce to łapie dilerów i osadza ich w ZK. A tak zalegalizowali by kokainę … gram kokainy byłby za 500 zł i kto by to kupował ?? Osoby które mają bardzo wysokie dochody bo zwykłego Kowalskiego nie byłoby stać. Tak samo z marihuana , zamiast zalegalizować to jak w Holandii , Niemczech , Luksemburgu a teraz jeszcze w Czechach to Polska policja złapie osobę z 20 gramami zioła i szczyci się tym na bolec info że złapali grubą rybę. Śmiech na sali
6 godz. 14 min. temu
~~Pawa Porzeczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyki i zakończy się przemyt. A CBŚP złapali osobę która była wystawiona i znaleźli tylko 4kg a 20 kg przejechało.

Ooo. Ale fachowiec się odezwał. Po prostu frajer połakomił się na łatwą kasę , bo dorabia za kierowcę na komisie i liczył na szybki strzał a tu odstrzał. Mniej tego gówna na rynku. Dowalić gnojowi i tyle. Trawka jak najbardziej , jak ktoś pali i lubi to owszem ,ale nie te wynalazki.

Nie jestem żadnym fachowcem. Ale zawsze tak było jest i będzie. Jak jest grubszy przemyt to najpierw jedzie mniejsza ilość narkotyku która jest wystawiana przez kartel a większa ilość narkotyków przejeżdża. Czyli 4kg kokainy poszło na straty a np 20 kg przejechało innym autem.
~~Burobrązowy Chmiel niezalogowany
6 godz. 11 min. temu

Rura
~~Jaskrawoczerwona Hakonechloa niezalogowany
6 godz. 11 min. temu
TKZ . USTAWKA
~~Burobrązowy Chmiel niezalogowany
6 godz. 10 min. temu
~~Rumiany Goździk napisał(a): Kto to??

Rura
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!