Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Janusz niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:07
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Janusz jest tak Dupciarz 29% , Nawrocki 23% , Konfederacja 13% , reszta na dnie . 23+ 13 = Wygrana PIS , a teraz możesz iść nad Boberek .

Milionerze ,korniszona bym zakisił , gdzie dzisiaj twoja matka,, działa ''?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dramat niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:14
Neonazista Olgierd L. ktòry na zlecienie rosyjskich służb specjalnych miał dokonać atakòw sabotażu u Polsce to znajomy kandydata na prezydenta Karola Nawrockiego. Zapewne chciałby go ułaskawić.
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:21
Ourwo z UB napisałem ci że moja matka już dawno nie żyje , a teraz SPIER....J
~~Janusz niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:24
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): Ourwo z UB napisałem ci że moja matka już dawno nie żyje , a teraz SPIER....J

Tusku , jak nie żyje skoro chwaliłeś się że przyjechała na święta i powita z wami nowy rok.
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:40
~~Janusz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): Ourwo z UB napisałem ci że moja matka już dawno nie żyje , a teraz SPIER....J

Tusku , jak nie żyje skoro chwaliłeś się że przyjechała na święta i powita z wami nowy rok.

Ojciec ją zgwałcił w wieku 9 lat, i tak została. Pracowała do końca , czym mogła, pod koniec zostały tylko dłonie.
~~Złocistoruda Miesiącznica niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:46
Dobra,szkoda czasu. Fack off pełoki
~~Brązowoszara Perowskia niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:47
Najnowsze badanie przeprowadzone przez Opinia24 dla RMF FM pokazuje zmniejszenie przewagi Rafała Trzaskowskiego nad Karolem Nawrockim. Kluczową rolę odegrały kobiety i wyborcy z wyższym wykształceniem.
~~Pomarańczowy Lemon niezalogowany
13 stycznia 2025r. o 11:50
Wyborcy PO tylko oni ratują klasztor na Jasnej Górze przed katolikami podobnie jak to robili Szwedzi dawno temu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo