~~Jasio napisał(a): Mnie to tylko ciekawi co powiedzą za kilka miesięcy wyborcy takich Mentzenów czy Nawrockich jak te ich marionetki przerżną wybory Gdzie się wtedy pochowają ? Jakie szanse na wygraną ma Zandberg czy Jakubiak? Jakie szanse ma Braun? Zero. Podobnie Biejat. Jedno jest pewne. Ani Polska ani Polacy nie będą wygranymi bo przecież nie o to w tym wyścigu szczurów chodzi. Kwestią którą należało by rozważać jest tylko to kto będzie rządził tym krajem a nie to jaki partyjny aparatczyk będzie mieszał jako prezydent. Przecież kimkolwiek by on nie był będzie to tylko i wyłącznie figurant.
Tak było zawsze i tak zawsze będzie. Dlaczego? Bo tu nigdy nie było i nie będzie demokracji opartej o głos społeczny tylko rządzi PARTIOKRACJA
Tu zawsze wszystko opiera się na prostackim populiźmie ,prostackiej socjotechnice i czymś co można określić jako subliminal message.
Dlatego zawsze znajdą się dur.nie do których trafi codziennie tu powielana dur.no.ta w typie ''tylko Rafałek'' lub '' tylko Nowogrodzki''...;D
~~ napisał(a): Do Nawrockiego.
-Kto będzie kiedyś rządził w Polsce ?
Kibole i faszyści .
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do Nawrockiego.
Kibole i faszyści .
Ty nawet głupi nie jesteś...
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Do Nawrockiego.
Kibole i faszyści .
Ty nawet głupi nie jesteś...
Co ja nie jestem głupi ? Byś się zdziwił
I nie lubi bobra i chomika:)