Rafał Trzaskowski odpowiedział na pytanie o publikację Wirtualnej Polski dotyczącą rosyjskiego gazu, który jest wykorzystywany w warszawskich autobusach miejskich. - Te informacje dotarły do mnie tydzień temu. Jestem całą sytuacją bardzo zaniepokojony - stwierdził prezydent Warszawy. Zadeklarował również, że zlecił ponowne sprawdzenie, czy wszystko zostało przeprowadzone zgodnie z prawem.
~~Nowogrodzki niezalogowany 13 stycznia 2025r. o 16:52
Ubawił mnie Nawrocki w swoim przemówieniu do kiboli ,,liczę na was ,że weźmiecie się za rządzeniem krajem " wtedy na stadionie będzie można kupić legalnie narkotyki i dopalacze !
Mnie to tylko ciekawi co powiedzą za kilka miesięcy wyborcy takich Mentzenów czy Nawrockich jak te ich marionetki przerżną wybory Gdzie się wtedy pochowają ? Jakie szanse na wygraną ma Zandberg czy Jakubiak? Jakie szanse ma Braun? Zero. Podobnie Biejat. Jedno jest pewne. Ani Polska ani Polacy nie będą wygranymi bo przecież nie o to w tym wyścigu szczurów chodzi. Kwestią którą należało by rozważać jest tylko to kto będzie rządził tym krajem a nie to jaki partyjny aparatczyk będzie mieszał jako prezydent. Przecież kimkolwiek by on nie był będzie to tylko i wyłącznie figurant.
Tak było zawsze i tak zawsze będzie. Dlaczego? Bo tu nigdy nie było i nie będzie demokracji opartej o głos społeczny tylko rządzi PARTIOKRACJA
Tu zawsze wszystko opiera się na prostackim populiźmie ,prostackiej socjotechnice i czymś co można określić jako subliminal message.
Dlatego zawsze znajdą się dur.nie do których trafi codziennie tu powielana dur.no.ta w typie ''tylko Rafałek'' lub '' tylko Nowogrodzki''...;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.