Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Markowicz z Diamentowym piórem – sukces uczennicy I LO
~~Szarawozielony Floks niezalogowany
2 godz. 34 min. temu
Gratulacje. Ja też jestem dumna że zwyciężyła uczennica bolesławieckiej szkoły .Życzę pasji w tworzeniu tego co się kocha, sukcesów na przyszłość i fajnych pomysłów na nowe opowiadania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Adam niezalogowany
2 godz. 7 min. temu
Ale jak odpowiedzieć w sondzie, jeśli nie czytało się opowiadania, nie wiadomo, co było na gali i nie ma się pojęcia, jakie wsparcie autorka miała w nauczycielu?? W jakim celu ta sonda?? Litości!
~~efsddsffddsffsd niezalogowany
1 godz. 37 min. temu
~~Adam napisał(a): Ale jak odpowiedzieć w sondzie, jeśli nie czytało się opowiadania, nie wiadomo, co było na gali i nie ma się pojęcia, jakie wsparcie autorka miała w nauczycielu?? W jakim celu ta sonda?? Litości!

Ty wiesz co robi ta sonda? Ona odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest sonda na skale naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tą sondom? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić!
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
1 godz. 29 min. temu
Ja nie miałem problemu z zagłosowaniem, niepotrzebnie je robicie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.