Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

prawnik od alimentów

~~Pomidorowa Runianka niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 20:36
no ,nareszcie ,krótko i czytelnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 9:57
~~Kupiłem nick napisał(a): Weź sobie zobacz na Google adwokatów z Bolesławca i okolic którzy się zajmują prawem rodzinnym , przeczytaj opinie , zadzwoń i umów się na spotkanie.

no popatrz.....do glowy mi nie przyszlo....
wyobraz sobie, ze jednak! i zanim napisalam posta - sprawdzalam!
zaden nie mi nie odpowiada, dlatego szukalam tu - moze ktos ma doswiadczenie, ale jednak nie...
trzeba poszukac poza bolcem, tu wszystko jest mierne...
~~Ciemnopopielata Mięta niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 10:52
Z tych wszystkich, co się wylistowują nikt ci nie odpowiada?? Ciekawe, czemu?
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
24 stycznia 2025r. o 11:00
A żonka puszcza się z jakimś gigolakiem ,aty płać aalimenty ,a jak pójdzie na studia to do 26 lat
~~Ciemnogranatowa Bergenia niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 19:56
hej, terz jeste zainteresowana, ale widzem ze nikt ci pomug....
do kometowania to oni syscy sa piersi, ale jak kto ce naprawde pomocy to klapy na oczy
ludzie so jak papier toaletowy - do doopy
~~Kupiłem nick niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 21:10
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Weź sobie zobacz na Google adwokatów z  Bolesławca i okolic którzy się zajmują prawem rodzinnym , przeczytaj opinie , zadzwoń i umów się na spotkanie. Bolesławiec Local landmarks

no popatrz.....do glowy mi nie przyszlo....
wyobraz sobie, ze jednak! i zanim napisalam posta - sprawdzalam!
zaden nie mi nie odpowiada, dlatego szukalam tu - moze ktos ma doswiadczenie, ale jednak nie...
trzeba poszukac poza bolcem, tu wszystko jest mierne...

Szczerze z prawem rodzinnym to nie wiem jak dobrego adwokata będziesz miała to nie ugrasz tyle co będziesz chciała.
Bo sąd patrzy na to , czy ty tez będziesz miała na wyłożenie takiej sumy jaką chcesz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza