Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wystawa fotografii Bernarda Łętowskiego we Wrocławskim Klubie Formaty
29
Bernard
17 godz. 45 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Bernard jak chcesz żeby osoby z Bolesławca przyjechali na twoja wystawę zdjęć to weź wynajmij z dwa autobusy opłać każdemu obiad i zimne napoje i zobaczysz ile będziesz miał widzów. A tak przyjdą we Wrocławiu tylko bezdomni.

Nie jestem partią polityczną : )

Dopisane 11.03.2025r. o godz. 11:12:

~~Kupiłem nick napisał(a): Myślisz Bernard że Bolesławianie są tak zdesperowani i mają tyle czasu , żeby jechać do Wrocławia oglądać twoje fotki ???

Jak tak myślisz to mogę napisać tylko tyle
Stary a głupi

Wiem, stary i głupi. Ale ta wystawa to nie był mój pomysł.
Wejściówki się skończyły.

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~MAMA niezalogowany
17 godz. 43 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Bernard jak chcesz żeby osoby z Bolesławca przyjechali na twoja wystawę zdjęć to weź wynajmij z dwa autobusy opłać każdemu obiad i zimne napoje i zobaczysz ile będziesz miał widzów. A tak przyjdą we Wrocławiu tylko bezdomni.

Wyobraź sobię ,że są ludzie, którzy lubią kulturę i sztukę i chętnie pojada żeby wesprzeć taką inicjatywę...na szczęście jeszcze tacy się rodzą. Mało tego czytaja książki nawet :),zwiedzają , chodzą do opery,są wolontariuszami i wszystko w jakimś celu,niestety nie zrozumiesz w jakim :)
~~Stalowoniebieska Liatra niezalogowany
17 godz. 34 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Do MAMA.

A ty jedziesz zobaczyć sztukę do Wrocławia jaką odj€bał Bernard ??

Ja chodze regularnie na wystawy i na tę też sie wybiorę .
~~Szafirowy Mamutowiec niezalogowany
16 godz. 23 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ob napisał(a): To zdjęcie tytułowe fajne. Czemu tak krytykujecie? Nie macie możliwości pojechania do Wrocławia, czy po prostu was to nie interesuje, to nic nie piszcie. Czy to koniecznie trzeba wywalać złośliwy i krytykancki komentarz, zwłaszcza jak się nie ma niczego do powiedzenia i napisania??!!

Krytyka w życiu jest potrzebna. Barnard nie jest jakimś wybitnym , znanym fotografem żeby aż się j€bać do Wrocławia i tracić czas żeby zobaczyć jego amatorskie zdjęcia. Również dobrze mógł taką wystawę zrobić np w Bolesławicach w domu ludowym to przynajmniej starsze emerytki przyszły by zobaczyć po kościele.

A może, skoro Pan Bernard wystawia prace we Wrocławiu, to znaczy, że tam został doceniony efekt jego pracy?
~~Szafirowy Mamutowiec niezalogowany
16 godz. 20 min. temu
Ktoś napisał: ~~Ob napisał(a): To zdjęcie tytułowe fajne. Czemu tak krytykujecie? Nie macie możliwości pojechania do Wrocławia, czy po prostu was to nie interesuje, to nic nie piszcie. Czy to koniecznie trzeba wywalać złośliwy i krytykancki komentarz, zwłaszcza jak się nie ma niczego do powiedzenia i napisania??!!

Krytyka w życiu jest potrzebna. Barnard nie jest jakimś wybitnym , znanym fotografem żeby aż się j€bać do Wrocławia i tracić czas żeby zobaczyć jego amatorskie zdjęcia. Również dobrze mógł taką wystawę zrobić np w Bolesławicach w domu ludowym to przynajmniej starsze emerytki przyszły by zobaczyć po kościele.

A może, skoro Pan Bernard wystawia prace we Wrocławiu, to znaczy, że tam został doceniony efekt jego pracy?

A czy dom ludowy na wsi jest czymś złym, gorszym?
29
Bernard
16 godz. 12 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Patrz Bernardzie na Bolec Info blokujecie możliwość komentowania artykułu o Ukraińcach a inne struny nie maja z tym problemu. Czytaj Bernardzie

Wszytskie białoruskie wolne media czekają na ciebie, powodzenia!

bobrzanie.pl
22726
Marcin Marczewski
6 godz. 25 min. temu
Usunąłem z tego wątku spamerskie komentarze idioty, który podpisuje się jako "kupiłem nick".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza