Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wystawa fotografii Bernarda Łętowskiego we Wrocławskim Klubie Formaty
~~kupiłem nick niezalogowany
12 marca 2025r. o 9:37
~~Różyniec napisał(a): Dobrze , że doceniono fotografie B. Łętowskiego . Jest to pewne wyróżnienie .

Mamo, chwalą nas... - Wy mnie, a ja was!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ejot niezalogowany
12 marca 2025r. o 22:28
Wspaniale się dowiedzieć, że nasz człowiek został uhonorowany wystawą. Jestem z tego dumna. Tylko rodzi się od razu pytanie skąd tyle sarkazmu od osób odwiedzających ten portal. Nie wiem czym to jest podyktowane. To jest chore.
29
Bernard
13 marca 2025r. o 8:04
~~ejot napisał(a): Wspaniale się dowiedzieć, że nasz człowiek został uhonorowany wystawą. Jestem z tego dumna. Tylko rodzi się od razu pytanie skąd tyle sarkazmu od osób odwiedzających ten portal. Nie wiem czym to jest podyktowane. To jest chore.

Zwykle nie hamuję się w swoich ocenach i opiniach, to nie rodzi do mnie sympatii, zatem wzbudza chęć odwetu. Tyle, że ja wyrażam swoje opinie pod nazwiskiem, niechętnym mi ludziom przychodzi to łatwiej : )

bobrzanie.pl
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 marca 2025r. o 8:19
zaraz ...
to jak to teraz wygląda?...muszę sprawdzić bo to mnie teraz zaskoczyło...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.