~~Złocistoruda Śliwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kibic napisał(a): W kwestii wyjaśnienia- Patryk w tym sezonie nie reprezentuje barw KS Świerzawa.
A na jesieni gdzie grał pusty łbie zeby nie on i oli swierzawa teraz na dnie dna by byla bez wygranego meczu, Niedługo w koszulce GKS bedziesz mogl go ogladac moze juz w Piensku w sobote
~~bazyliszek napisał(a): jaki trzeba mieć iloraz inteligencji żeby biegać 90 min za kawałkiem skóry po hektarowym polu , a kibicom najbardziej współczuje bo piłkarz no może dla sportu czas marnuje ale kibic ?
~~klucznick napisał(a):mam IQ = 130 więc w czym problem ? ty amebo masz ze wszystkim problem ciągle o coś pytasz . a wiesz żeby się za bardzo nie pytać bo można kociej mordy dostać .Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jaki trzeba mieć iloraz inteligencji żeby biegać 90 min za kawałkiem skóry po hektarowym polu , a kibicom najbardziej współczuje bo piłkarz no może dla sportu czas marnuje ale kibic ?
Jak ty przechodzisz psychotesty , to ja się dziwię.
~~Malachitowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): jaki trzeba mieć iloraz inteligencji żeby biegać 90 min za kawałkiem skóry po hektarowym polu , a kibicom najbardziej współczuje bo piłkarz no może dla sportu czas marnuje ale kibic ?
Jak ty przechodzisz psychotesty , to ja się dziwię.mam IQ = 130 więc w czym problem ? ty amebo masz ze wszystkim problem ciągle o coś pytasz . a wiesz żeby się za bardzo nie pytać bo można kociej mordy dostać .
Idź się umyj pozdrawiam fanów Gieksy