Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
To oni niszczą banery wyborcze - poznajecie ich?
~~Krzysiek niezalogowany
19 godz. 10 min. temu
Jak mamy ich rozpoznać jak nie dość że film jakości nagrywania żelazkiem a po drugie zasłaniacie im kawałek twarzy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zgniły Goździk niezalogowany
17 godz. 37 min. temu
TO MOGOM BYC BOJOWKI I WYZNAWCY G BRAUNA
~~ niezalogowany
17 godz. 28 min. temu

Kradzież 30 -u banerów Trzaskowskiego.
Ktoś sprawcę namówił...;]
Jasio? ;]]
~~pinochet niezalogowany
15 godz. 28 min. temu
~~Żółtorudy Przetacznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Szacunek dla wyborców Trzaskowskiego mam taki sam jak dla pacjentów szpitala dla nerwowo i psychicznie chorych.
to szacunek Ci się należy skoro masz tyle empatii dla pacjentów szpitala dziękujemy Ci dobry człowieku

Wreszcie ktoś zrozumiał moje intencje.
~~Różowa Pietruszka niezalogowany
10 godz. 22 min. temu
~~Marchewkowy Głóg napisał(a): E tam ,za komuny rzucaliby brukiem w ZOMO

rzuciłby tylko raz, bo w odwecie byłoby pałowanie
~~Napoleon-2 niezalogowany
1 godz. 22 min. temu
~~Piotr Tabor vel pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Szacunek dla wyborców Trzaskowskiego mam taki sam jak dla pacjentów szpitala dla nerwowo i psychicznie chorych.

To prywatna opina Piotra Tabora . Skoro nazywa nas psychicznie chorymi niech ma odwagę pisać to jawnie .

O...jej, u nas jest już trzech "Pinoczetów", czwartego nie zdzierże. Jak chcecie wysłać to nie do Bolesławca, polecam Sieniawke (tam Pinoczetów jeszcze nie mają).
Napoleon-2
~~bazyliszek niezalogowany
1 godz. 11 min. temu
wiem ,ale nie powiem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza