Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowy papież - i wszystko po staremu?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 15:37
Nie , wykształconych, neoliberalnych przygłupów , tu nie brakuje. Tę funkcję zostawiam Tobie, Młody Padawanie :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 września 2013r. o 15:39
Motywacja napisał(a): (...)

Słuchaj, kiedy brakuje Ci intelektualnych argumentów, sięgasz po stereotypy. Jak więc możesz mieć argumenty do przekonania księży o swoich racjach? Wysil intelekt i zachowaj minimum kultury, wtedy będziesz coś wart... a nie tylko .....sz, dup...isz... obscena może mieć jakąś wartość w literaturze, a i tak musi być uzasadniona, w życiu oznacza tylko, że jesteś gów-niarz :D

Zmoderowano 17.09.2013 godz.18:52 - powód: konsekwencja usunięcia cytowanego posta (moderator)

Zastosowana autokorekta

11202
#Anonim11202 nieaktywny
17 września 2013r. o 15:45
~ napisał(a):
Słuchaj, kiedy brakuje Ci intelektualnych argumentów, sięgasz po stereotypy.

Jakie stereotypy? Ksiądz prałat da już spokój, albo chociaż podpiszę się nazwiskiem. Nie powiesz chyba ojcze wielebny, ze to nie prawda.

~ napisał(a): jak więc możesz mieć argumenty do przekonania księży o swoich racjach?

Ale księża mnie nie interesują i to nie ja jestem od przekonywania ich do czegokolwiek. Chwalcie łąki umajone w nowej skodzie SuperB, bądź innym passacie.
~ niezalogowany
17 września 2013r. o 16:00
Motywacja napisał(a): Ale księża mnie nie interesują i to nie ja jestem od przekonywania ich do czegokolwiek.

To po co się wypowiadasz? w temacie, o którym masz stereotypowe pojęcie? i który cie nie interesują?
11202
#Anonim11202 nieaktywny
17 września 2013r. o 16:03
Już ci mówię, że to nie stereotyp, no chyba, że w ciągu 2 lat wszystko się obróciło o 180 stopni i faktycznie ten proceder przeszedł do stereotypów. Wątpię.
211
skorn
17 września 2013r. o 16:06
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie , wykształconych, neoliberalnych przygłupów , tu nie brakuje. Tę funkcję zostawiam Tobie, Młody Padawanie :*

Ale mnie udział w twoim szmańskim kościele nie interesuje. Papieżuj sobie. : )

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 16:35
:D Wiem , zwolenniku systemu :) A nie sądzisz Drogi Skorniku , że logicznym byłoby wybierać między wartościami wyższymi , niż niższymi ? Powiedz mi , że to twierdzenie kłamstwem jest.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
17 września 2013r. o 17:08
Wiem co mam wybierać bez twojego kościoła.

Nie od dziś wiadomo, że masz chorobliwe wręcz parcie na nauczanie. Realizuj się więc, nikt ci nie broni. : )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia