Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

211
skorn
12 grudnia 2014r. o 16:54
Było juz jakieś referendum na wschodzie Ukrainy? Czy zwykły lud chce tej Noworosji, czy tylko ci eksportowani z Rosji tzw. separatyści? Na Krymie zapytano ludzi o zdanie. Pomijam juz fakt, że do referendum by nie doszło, gdyby nie akcja Putina.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
12 grudnia 2014r. o 17:20
Falco, co z tym referendum? Powinno być czy nie? Czy może musisz poczekac na to, co powiedzą inni (fobiak, stefan) ? ; )

<i>
~pat niezalogowany
12 grudnia 2014r. o 17:29
skorn napisał(a): Falco, co z tym referendum? Powinno być czy nie? Czy może musisz poczekac na to, co powiedzą inni (fobiak, stefan) ? ; )

Komu tam zrobisz referendum ?
Ludzi tam nie ma, Ukraińska armia strzelała na oślep w miasta, całe wsie zniszczone, jedno wielkie gruzowisko, brak jedzenia, wody i energii, ludzie nie mają pieniędzy, bo Ukraińcy zniszczyli całą infrastrukturę. Zrobili im drugi Majdan, tylko 1000.000 razy większy. :| :|
211
skorn
12 grudnia 2014r. o 17:31
no co ty powiesz :|

<i>
~pat niezalogowany
12 grudnia 2014r. o 17:35
Putin to jest za cienki Bolek, bo jakby mi tak naród mordowano, to dawno zrobiłby tam pariadek.
2900
#falco nieaktywny
12 grudnia 2014r. o 17:37
skorn napisał(a): Falco, co z tym referendum? Powinno być czy nie? Czy może musisz poczekac na to, co powiedzą inni (fobiak, stefan) ? ; )
nie dostrzegłem że to pytanie było do mnie
co da referendum?...czy to co u nas ''wybory''? ;)
kto komu zarzuci fałszerstwa?...dla mnie osobiście to może być referendum za referendum...
sam wiesz że guzik mnie obchodzi Ukraina bo moją uwagę kieruję bardziej w jeden aspekt tego konfliktu...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
12 grudnia 2014r. o 18:37
Kupią wyposażenie armii od Amerykanów, a od Polski oczekują wsparcia finansowego żeby było czym zapłacić Amerykańcom. :P
~Iza niezalogowany
12 grudnia 2014r. o 19:04
alter napisał(a):
Izo, powinienem Cię przeprosić, ponieważ pozostawiam Cię samą, i chyba jedyną po tej merytorycznej stronie w tym temacie. JA kończę już udział w tej dyskusji :) Powodzenia, i nie daj się krzykaczom!

W takim razie dziękuję za dyskusję i również życzę powodzenia :)
:)
REKLAMA KGHM zaprasza