Nic prostszego żeby osoba odpowiedzialna za podział tych jabłek miała chociaż trochę ludzkiej wyobraźni,wystarczyło domówić się z sołtysami i podzielić na wszystkie sołectwa sprawiedliwie,ale jak widać komuś zależało żeby wywołać aferę.
"należny autorytet do wykonywania władzy publicznej"
Ja cie kręcę! To autorytet pozyskuje się w sądzie? To jakby komuś powiedzieć: "Od jutra zostaję twoim autorytetem".
Bardzo dziwne metody prowadzi się w nowogrodzieckim urzędzie gminy ,otóż protokół z posiedzenia komisji radnych najpierw wędruje do burmistrza a dopiero po zaakceptowaniu jest przedstawiany radnym i upubliczniany.
Pani radna Sikora faktycznie jest zabawna z tym dokładaniem dzieci do domowego budżetu ,czym starsze moje dzieci to więcej mnie kosztują,bo dochodzą jeszcze wnuki.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.