Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec w sądzie
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 19:14

Ja już dawno przypuszczałam że ta papuga to jakaś mądrala

z Nowej Wsi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 19:33
http://razemdlagminy.bloog.pl/id,346681029,title,Nieprotokol-ze-wspolnego-posiedzenia-z-udzialem-przedsiebiorcow-ze-Strefy,index.htm

:> normalka
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 19:55
~ napisał(a): http://razemdlagminy.bloog.pl/id,346681029,title,Nieprotokol-ze-wspolnego-posiedzenia-z-udzialem-przedsiebiorcow-ze-Strefy,index.htm

Dziwie sie pani Sikorze ze jest nie po tej stronie. W radzie widac mlode osoby nie uwiklane w lokalne ukladziki prosze przejsc na II strone mocy
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 20:33
Dokładnie Pani Sikora powinna być niezależna od burmistrza ,na pewno więcej zdziałała by dla Gościszowa a tak jest tylko maszynką do głosowania.
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 20:55
~ napisał(a): Dokładnie Pani Sikora powinna być niezależna od burmistrza ,na pewno więcej zdziałała by dla Gościszowa a tak jest tylko maszynką do głosowania.

Gościszów jako najwiekszy platnik podatku rolnego moze podziekowac wlasnie radnym Czerniakowi Kosiorowi za to ze byli przeciw obnizce podatku rolnego jak dobrze pamietam
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 20:57
~ napisał(a): http://razemdlagminy.bloog.pl/id,346681029,title,Nieprotokol-ze-wspolnego-posiedzenia-z-udzialem-przedsiebiorcow-ze-Strefy,index.htm

i kto tu sie nie przygotował........:)
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 21:28
~ napisał(a):
Ja już dawno przypuszczałam że ta papuga to jakaś mądrala

z Nowej Wsi.

niestety papuga z tą wsią wspólnego nie ma nic !
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 22:02
Strategia Makiaweliczna. Jest wspaniały test i pretekst na dzielenie gminy . Brawo smacznego dla "amatorów darmowych jabłek".Jest kolejny powód do kłótni...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.